Ќовините на югозападна Ѕългари€
 расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол —нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап ”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+)
   –егистрац舫абравена парола

–азглезена дъщер€ на богаташ отказа брак на бедн€к, а сега съжал€ва горчиво, че е пропил€ла късмета си


9 октомври 2017 14:32  3 коментара   29992 прочита акво жената иска от мъжа?  ато за начало, т€ иска да вижда до себе си красив, весел и точен мъж. «а да не е скучно, хубаво е двамата да си почиват заедно. —лед това изисквани€та се смен€т: тр€бва да е умен, разбиращ, състо€телен, отговорен. ѕредставителките на нежни€ пол често мечта€т да намер€т такъв мъж, който да може да задоволи всичките им прищ€вки: емоционалните, финансовите. ќсобено последните.

»менно затова характерът и дълбочината на личността на мъжа често погрешно се асоциират с негови€ статут. ¬ момента в интернет обикал€ една истори€, ко€то доказва, че никой не знае, къде ще му излезе късмета и къде не. ƒъщер€та на богат бизнесмен отблъсна ласките на мъж, който не бил припечелил достатъчно, за да ѝ осигури желани€ от не€ начин на живот. ƒвамата излизало дълго време. “ой бил влюбен в не€ до уши, но така и не се решавал да ѝ направи предложение за брак, а когато все пак събрал смелост, чул фаталните думи: "—лушай сега, ти печелиш на месец толкова, колкото аз харча за ден. Ќе храни напразни надежди. Ќе искам да живе€ бедно.

ѕо-добре си намери момиче със сво€ статут, а забрави за мен". ѕодигравателни€т тон на избраницата му накарал младежа да се чувства дълбоко унизен. Ќикой не е планирал да доказва каквото и да е, но 10 години по-късно двамата се срещнали случайно в търговски център. ѕърва проговорила т€: "«драсти!  ак си? јз съм много щастлива, че останах в€рна на себе си. —ега имам умен и богат мъж, който печели по 16 000 долара в месеца. ∆иве€ както си искам. “и, сигурно, н€ма и как да си го представиш?". ћъжът се смутил, дори му станало тъжно, но не казал нищо. “огава до жената се приближил друг мъж, но първо заговорил не не€, а нейни€ събеседник:

"«дравейте, господине, виждам, че вече сте се запознали с жена ми!". "«дравейте господин...", казал главни€т герой в истори€та. "√осподин  артър, сър! Ќ€ма страшно, че сте забравили", смутил се съпругът. —лед това съпругът се обърнал към жена си: "ћила, искам още един път да те запозна€ с мо€ шеф". Ќовината била като гръм от €сно небе за златотърсачката. ∆ената била напълно поразена. “€ не могла да обели и дума. ј н€когашни€т ѝ бивш се усмихнал и казал: "“р€бва да си тръгвам, имам важни дела. ѕрекрасно е, че се срещнахме днес! хубав ден!".  огато след шока жената дошла на себе си, т€ се поинтересувала от мъжа си:

"“ова наистина ли е тво€т страшен шеф?". "ƒа, мила. “ой е спечелил над 100 милиона долара, но богатството не усп€ да го промени. “ой си е останал доста скромен човек без особени изисквани€ към живота. ќсвен това, казват, че животът му е много тъжен. ¬ миналото той се влюбил в жена, но т€ го е изоставила, защото той е бил беден. Ўефът тогава се посветил изц€ло на работата си, много и тежко се е трудил и в крайна сметка е усп€л. —амо заради това, че е бил целеустремен. —ега той е мултимилионер. Ќо така и не е усп€л да се справи с мъката си. Ќе е женен и до днес". »зчаквайки малко, той добавил:

" акво ли сега би почувствала онази жена, ако разбере, че се е отказала от такъв човек?". ќтговор, естествено, той така и не получил. ѕрилича на поредната приказка. ј от друга страна, на истори€та от песента на “имъти и ≈гор  рид " ъде си ти, къде съм аз". “е са € писали, вдъхнов€вайки се от типичните примери от живота.

ѕревод и редакци€: ЅЋ»÷

ќще за: жена  мъж  пол  статут ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


3 коментара

9 октомври 2017 21:41 | hjk
ќценка:
4
 (
12
 гласа)

√осподи, каква тъпоти€


30 януари 2018 04:47 | ¬ики
ќценка:
-2
 (
8
 гласа)

ћного тъп търговски трик. јко така ставаше всеки ще говори по 10 езика.


1 май 2018 03:21 | Mimeto
ќценка:
0
 (
2
 гласа)

не интересно харесват
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.