Ќовините на югозападна Ѕългари€
“рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище Ѕърза пица с €йца ”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+)
   –егистрац舫абравена парола

–азбра се защо Д угарФ-ът е лет€л над —тамболийски и се е оплел в жиците


22 август 2018 10:42  1 коментар   1894 прочита’еликоптерът „ угар”, който вчера скъса жици на далекопровод в —тамболийски, е извършвал тренировъчен полет за медицинска евакуаци€.

ѕо време на зан€тието се наложило машината да направи р€зка маневра, за да избегне €то птици, при ко€то машината е закачила жиците на електропровод, съобщава „ћарица“. “ричленни€т екипаж веднага приземил вертолета на близко селскостопанско летище. ≈кипът е невредим. Ќ€ма пострадали военнослужещи и граждани при инцидент по време на тренировъчен полет. ¬ертолетът „ угар“ е от състава на 24-та авиобаза в  румово. ѕо случа€ се води разследване от —лужба „¬оенна полиц舓.

ќще за: хеликоптер  полет  евакуаци€ ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

23 август 2018 07:52 | ока€на държава
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

Ќекадърници навс€къде у нас ...дано то€ некадърник не се случи да евакуира моето семейство. —коро пак едни такива некадърници паднаха и двама загинаха, а един ожив€ и се оказа че забравили да напълн€т гориво в хеликоптера
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.