Ќовините на югозападна Ѕългари€
“ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото) ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае
   –егистрац舫абравена парола

ѕрофеси€ със заплата 8000 лв. на месец


29 август 2018 10:21   5565 прочитаЌови служители през есента ще търси "–ъководство въздушни полети" (–¬ƒ), като втората сеси€ за годината за подбор на кандидати ще започне на 1 септември, става €сно от официално съобщение. ¬ него се посочва, че документи на желаещите да станат ръководители на полети ще бъдат приемани до 15 октомври.

ѕрез пролетта от –¬ƒ отново проведоха такава кампани€, в рамките на ко€то са се включили общо 240 души, а от т€х 17 вече за започнали своето обучение.

ќт информаци€та на сайта на –¬ƒ става €сно, че отс€ването на кандидатите става на 6 етапа - подбор на документи, тест по английски език, тест FEAST (специализиран тест за удостовер€ване на това дали желаещите имат неоходимите качества и умени€ за работата), медицинска годност, практически упражнени€ на симулатор и интервю.

»зисквани€та към кандидатите включват висше образование със степен "бакалавър" и добро ниво на английски език, допълва news.bg. —ъщо така те не тр€бва да са навършили 30 години преди подаването на документите.

“ози път от –¬ƒ са започнали успоредно и кампани€ на страницата си във Facebook, където заинтересованите ще могат да задават различни въпроси, свързани със задължени€та на ръководителите на полети.

—пециалистите в държавното предпри€тие са сред най-добре платените в страната, което го прави едно от желаните места за намиране на работа. ќфициална информаци€ за размера на възнаграждени€та там липсва.

—поред одит на —метната палата обаче, който беше публикуван в кра€ на миналата година, към 2015 година разходите за заплати в –¬ƒ възлизат на повече от 109 милиона лева. “огава наетите на трудов договор са 1064 души, което прави средно възнаграждение от 8500 лева./Fakti.bg

ќще за: служители  кандидати  полети ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.