Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае «авръщането! ∆енствени обувки с котешки ток хит на 2018  ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина
   –егистрац舫абравена парола

ѕолицаи убиха актриса от "—пешно отделение", обвинила ƒжордж  луни в секс тормоз


1 септември 2018 10:55   5250 прочита49-годишната актриса ¬анеса ћаркес почина нелепо в дома си на 30.08.2018 година. јмериканската актриса, родена на 21 декември 1968 г., нашум€ с рол€та си на сестра ”енди √олдман в първите три серии на "—пешно отделение", пише в. "—ън". —м€та се, че ћаркес е страдала от хранителни разстройства, които до гол€ма степен са довели до смъртта ѝ.  аква беше причината за смъртта на актрисата? ћаркес била убита от полици€та при инцидент в дома ѝ в ёжна ѕасадена.

ѕолицаите били призовани да извършат проверка в дома й заради сигнал, но след 90 минути разговор с офицерите, ћаркес извадила пистолет. “€ го насочила към офицерите, които € застрел€ли и € убили. ѕолковник ƒжо ћендоса шериф от бюрото по убийства в Ћос јнджелис казва в из€вление: "ѕо време на стрелбата с офицерите имаше и медицинско лице.

«апочнаха да общуват с не€, т€ стана много некоординирана и по време на този контакт се въоръжи с пистолет, насочи го към офицерите". ¬последствие обаче става €сно, че актрисата е заплашила органите на реда с пистолет - играчка. ѕрипомн€ме, че ¬анеса ћаркес нанесе тежки обвинени€ върху ƒжордж  луни.

—поред не€, той е виновникът т€ да изхвърчи от актьорски€ състав на "—пешно отделение". ¬анеса твърди, че след като обвини звездата в сексуален тормоз, той е ходотайствал т€ да влезе в черната книга на ’оливуд и да не и се предлагат добри роли.

Blitz.bg

ќще за: актриса  дом  серии ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.