Ќовините на югозападна Ѕългари€
ќт чистачка до милионерка! ѕодробности около кървавото убийство на гръцки кардиолог: ≈то го полица€т... Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан —нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап
   –егистрац舫абравена парола

ќгромна трагеди€! Ќаш 28-годишен футболист почина снощи в сън€ си като капитана на ‘иорентина


27 август 2018 10:19   7329 прочита≈мил –ачев имал преди време сърдечни проблеми, направените наскоро изследвани€ били перфектни


 «вездата на –озова долина ≈мил –ачев е починал в сън€ си снощи. 28-годишни€т футболист си е отишъл напълно внезапно от този св€т по подобие на капитана на ‘иорентина ƒавиде јстори, който издъхна на 4 март,пише блиц.

–ачев е взел участие в съботни€ мач на „розите” срещу —озопол в  азанлък от “рета лига при загубата с 1:2. »грал е много добре – подал е за гола на домакините и е ударил греда.

„увствал се е отлично физически, но е бил в лошо настроение заради поражението. ¬чера е тр€бвало да се види със сво€ треньор јтанас јпостолов.

„ѕърво се чухме по телефона, после си писахме и по вайбър. »де€та беше да се срещнем и да коментираме мача. Ќо го отложихме за понеделник. » ето че тази сутрин ми се обадиха, за да ми кажат, че е починал снощи в сън€ си. ¬сички сме в шок. ћного тъжно, много...”, за€ви разстроени€т јтанас јпостолов.

—поред запознати, преди години ≈мил е имал проблеми със сърцето. Ћекарите обаче му казали, че нещата не са сериозни и може да продължи да играе футбол.

ѕреди началото на сезона той и всички останали играчи от –озова долина са минали през задължителните медицински изследвани€. –езултатите на –ачев са били много добри – включително и направената електрокардиограма.

≈мо е роден на 9 април 1990 година в  азанлък. Ќосил е още екипите на Ѕерое, Ќефтохимик и „ерноморец (ѕоморие).

ѕогребението му ще бъде в  азанлък утре в 14 часа.

ќще за: футболист  участие  мач ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.