Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан ќт чистачка до милионерка! ѕодробности около кървавото убийство на гръцки кардиолог: ≈то го полица€т... —нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап
   –егистрац舫абравена парола

Ќевиждана сбирка на наркобосовете в —офи€ Ц  иро японеца, «латко Ѕаретата и ћитьо ќчите на една софра в тузарски ресторант (—Ќ»ћ »)


9 октомври 2017 15:34  1 коментар   35896 прочитаЌевиждан сбор на наркобосовете шокира столичани в събота вечер, научи ексклузивно ѕ»  от свидетели на тайната среща. Ќа не€ са присъствали малцината оцелели от ъндърграунд войните силови шефове – «латомир »ванов-Ѕаретата,  иро  иров-японеца и ƒимитър ∆ел€зков-ћитьо ќчите.

“римата сподел€т обща съдба да са живи по чудо след н€колко атентата и това веро€тно е една от общите теми, които са дискутирали. —поред очевидци обаче по-важната цел на срещата е била преразпредел€не на наркопазара след завръщането в играта на несебърски€ бос ћитьо ќчите. —рещу него бе последни€т атентат преди година, когато при меле в клуб „‘ор ё“ в —лънчев бр€г бе надупчен като решето и лекарите дори не даваха прогноза за живота му. —лед куп операции той се възстанови и от това л€то се върна в играта, поемайки контрол над бизнесите си по ёжното „ерноморие.

ѕосещението му в —офи€ в кра€ на сезона може да означава, че му е предложено да разшири териториалното си вли€ние или пък да влезе в своеобразна колабораци€ с Ѕаретата и японеца.  аквато и да е била целта на срещата, сигурно е, че т€ не е нито просто при€телска, а още по-малко случайна, тъй като подобна сбирка е безпрецедентна. ќще повече, че срещу тримата е имало атентати и не биха рискували да се съберат на едно м€сто, ако не е наложително.

ќцелелите наркобосове са избрали едно от най-тузарските столични заведени€ – ресторант в хотел "ћаринела", където има специална ¬»ѕ зона за усамот€ване на заможни клиенти. »менно там са вечер€ли те, а подготовката за €вката е започнала н€колко часа по-рано./pik.bg

Ѕаретата бе прострел€н през 2013 г. пред —ъдебната палата в —офи€

’ората на ћитьо ќчите го изнас€т минути след стрелбата в заведение в —лънчев бр€г

 иро японеца е прежив€вал три атентата, включително прострелване в главата

ќще за: сбирка  наркобосове  среща  шефове ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

10 октомври 2017 19:31 | тамерланд
ќценка:
15
 (
17
 гласа)

ЅЏЋ√ј–»я ≈ –ј… «ј ѕ–≈—“ЏѕЌ»÷»“≈
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.