Ќовините на югозападна Ѕългари€
”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+) “рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище © —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо
   –егистрац舫абравена парола

Ќеверо€тни пародийни колажи, вдъхновени от наводнението в софийското метро —Ќ»ћ »


20 юни 2018 09:56   4568 прочита¬иктор ¬асилев изум€ва журитата по света с неверо€тни€ си талант


—лед потопa в столицата, по време на който се изл€ха около 50 литра на кв.м., софи€нци развихриха въображението си и тези, които имат познани€ по програмата за фотообработка Photoshop показаха на какво са способни.

ќт "“итаник", "—пасители на плажа", чудовището от Ћох Ќес, през аквапарк до пакет от първа нужда за предвижване в метрото - всички колажи ни карат да погледнем на ситуаци€та от смешната страна и да ни разсе€т от непри€тното прежив€ване.

—ред засегнатите обекти б€ха хотел "Ўипка", метростанци€ "¬итоша", "—ердика", ћол ѕарадайс, църквата в подлеза на хотел "Ѕалкан", подлезите до ÷ентрална гара и ћинистерство на младежта и спорта и др., но информаци€ за пострадали и бедстващи граждани не беше регистрирана.

≈то и н€колко колажи, показващи най-креативните интерпретации на потопа в софийското метро:

/trafficnews.bg/
 

ќще за: потоп  столица  талант ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.