Ќовините на югозападна Ѕългари€
«авръщането! ∆енствени обувки с котешки ток хит на 2018   ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина
   –егистрац舫абравена парола

Ќещо се случва с Д¬»ѕ ЅрадърУ, свал€т ли шоуто?


14 септември 2018 09:12   5971 прочита акво се случва във Д¬»ѕ ЅрадърУ, защо рейтингът му така главоломно се срива?


“ова предстои да се раз€сни от тв спецовете, но междувременно цифрите от пийпълметри€та на Ќова тв са стр€скащи – и по т€х конкурентни€т на Ѕрадъра формат „‘ермата“ печели битката за зрители.

¬сеизвестен факт е, че двете големи телевизии борав€т с две пийпълметрични агенции. ћакар че „‘ермата“ още от минали€ си сезон често водеше по резултат Ѕрадъра по рейтингите на Ќова тв, тази година тенденци€та е още от сами€ старт на двете риалитита и е със сериозни разлики в полза на шоуто по ᓬ.

Ќа старта си в понеделник „¬»ѕ Ѕрадър“ губи от „‘ермата“ по данните на Ќова тв, а епизодът в ср€да вече е с още по-драматична разлика. —поред агенци€та на Ќова „ћедиарисърч“ 37,4% от аудитори€та е избрала „‘ермата“, а 23,7% Ѕрадъра. Ўоуто на ᓬ бие „¬»ѕ Ѕрадър“ по рейтингите на Ќова и сред градската аудитори€, на ко€то Ќова особено много държи. ѕо пийпълметри€та на ᓬ „√арб“ разликата пък е над 20 пункта, което означава 636 хил€ди зрители по-малко за Ќова.

“ези данни веднага предизвикаха упорити слухове, че заради р€зкото оттегл€не на зрители от риалитито на Ќова, съдбата на шоуто е повече от не€сна. —ъщото се случи с „’ ‘актор“ миналата година – заради нисък рейтинг предаването н€ма да има нов сезон, пише hotarena.net.

—. ѕетров

ќще за: шоу  формат  телевизии ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.