Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае “айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви  © —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо
   –егистрац舫абравена парола

Ќаша футболна легенда омъжва дъщер€ си в  олумби€, хасиенда и лукс като по филмите


2 юли 2018 13:58   5474 прочита



Ѕъдещи€т ми зет ƒжонатан е изключително св€стно и симпатично момче, сподели √ибона


≈дно от най-радостните събити€ в живота очаква Ѕожидар »скренов. Ѕивши€т легендарен футболист, наричан с обич от феновете –адостта на народа, омъжва дъщер€ си Ќастас€ в  олумби€. √ибона отдавна разкри за предсто€щото радостно събитие. ѕред "¬итоша Ќюз" »скренов съобщи за кога е насрочена сватбата - 18 август в ћеделин. »збраникът на сърцето на Ќастас€ е американец и се казва ƒжонатан.

“ържественото събитие ще се проведе в огромно имение, хасиенда, където живе€т втори€т баща и майката на младоженеца. »наче младото семейство ще живее в ƒалас, “ексас (—јў).

Ќастас€ е бивша елитна състезателка по фигурно пързал€не. ѕрез последните години работи в различни престижни компании в јмерика. ƒжонатан е 30-годишен, мениджър е в една от най-големите компании в —јў. Ѕаща му пък е известен учен, офтамолог, считан е за истинско светило в медицината.

"ўе пътувам за  олумби€ сигурно в средата на август. ¬ълнувам се, разбира се. √орде€ се с дъщер€ си. Ѕъдещи€т ми зет ƒжонатан е изключително св€стно и симпатично момче. ∆ела€ им само да са здрави и много щастливи. ѕопътен в€тър в семейни€ живот", пожела на младите Ѕожидар »скренов.

–адостта на народа има и син - √еорги, от брака с јлина. Ќаследникът на футболната легенда също живее в —јў - във ¬ирджини€, национал е на Ѕългари€ по хокей на лед.

blitz.bg

ќще за: Ѕожидар »скренов  футболист  събитие ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат



¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме



 оментар





¬ъведете кода от картинката

 



   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.