Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ѕърза пица с €йца ”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+) “рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище
   –егистрац舫абравена парола

Ќай-гол€мата автоморга в ≈мирствата (¬»ƒ≈ќ)


14 юни 2019 10:03   5215 прочитаќгромен парцел насред пустин€та в арабското емирство Ўарджа е превърнат в последен пристан за десетки хил€ди изоставени луксозни и колекционерски автомобили, разказва стати€ във в. The Sun. ¬ гигантското гробище са събрани коли от вс€какви марки и модели, но погледа привличат най-вече стотиците прашасали и неугледни символи на разкоша с емблемите на Bentley, Ferrari, Rolls-Royce, Lamborghini и Range Rover.

ѕовечето от колите в моргата в Ўарджа са изоставени от собствениците им. ¬ много случаи това са бизнесмени, на които се е наложило по една или друга причина да напуснат спешно ≈мирствата. “амошните закони за финансовите задължени€ са изключително строги и фалирали предприемачи предпочитат да изб€гат вместо да се бор€т за имуществото си.

Ќ€кои от скъпите автомобили са паркирани по летища и обществени паркинги, откъдето са извозени в гробището. "Ferrari, Rolls-Royce, Bentley, Lamborghini, Range Rover, Mercedes-Benz, BMW, Audi, Mustang... “ук можете да откриете вс€ка кола, за ко€то н€кога сте мечтали", пише заснели€т това видео 25-годишен блогър ћохсин Ћатиф./auto.blitz.bg

ќще за: парцел  пристан  автомобили ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.