Ќовините на югозападна Ѕългари€
“ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото) Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики —узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си
   –егистрац舫абравена парола

Ќа —Ќ»ћ ј, изпратена от ћарс, беше открито нещо доста интересно!


24 март 2019 10:28   6157 прочитаћаксоходът Opportunity през февруари тази година беше признат от персонала на Ќј—ј за напълно неработещ, въпреки че всъщност роувърът спр€ работата си много по-рано - минали€ юли, когато беше затрупан от марсианска п€съчна бур€, ко€то започна на 30 май и продължи малко повече от три месеца.

Ќо след 15 години безупречна работа, Opportunity усп€ да изпрати толкова много изображени€ от ћарс на «ем€та, че те произвеждат сензации и днес. –азбира се, такива неверо€тни находки вече не се прав€т от сами€ роувър, а от прецизните виртуални археолози, които продължават да изучават тези снимки, търсейки неверо€тните възможности да вид€т „ервената планета от най-фантастични ъгли.

Ќапример, на една от снимките, изпратени от Opportunity, независими изследователи са открили нещо много подобно на хуманоидна муми€. » това е на ћарс, което предизвика истинска бур€ от възторг в интернет. ћол€, обърнете внимание, че очертани€та на загадъчен обект на марсианска снимка наистина приличат, ако не човек, тогава на н€какъв хуманоид - може би марсианец?

Ќ€кои интернет потребители предложиха по-реалистична верси€: ако не е марсианска муми€, тогава е нещо много подобно на скулптура, като древногръцка. —амо в този случай, по аналоги€, можем да го наречем - древен марсианец. » ако е така, тогава можем да говорим за марсианската цивилизаци€, изчезнала или все още съществуваща на тази тайнствена планета. ¬ крайна сметка има напълно убедителна верси€, че след глобална катастрофа марсианците просто се преместват да живе€т в подземни градове, пише Daily Star.

Blitz.bg

ќще за: ћарс  персонал  Ќј—ј ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.