На лов за зомбита.Заразените ще бъдат убити! 

09 май 2020 08:05   3686 прочита


Оръжие, наркотици, откраднати стоки - граничарите откриват нелегален товар всеки ден. Но когато граничарите спрели колата на немска двойка в пристанището на Малме (Швеция), изненадата им нямала граници. 

Според шведските медии граничарите в митницата на Тулверкет спрели германска двойка на 25 март. Мъжът и жената заявили, че са „ловци на зомбита“. 

Германският дует дори описал мисията си върху колата, което предизвикало и подозренията на граничарите. В допълнение към военния им вид (камуфлажно облекло), на автомобила било написано съкращението ZRT (Zombie Response Team) - „Екип за реагиране на зомбита“. На гърба на колата имало надпис „Заразените ще бъдат убити“, а на покрива се мъдрела черна кутия с надпис „ракетно изстрелване“. 

Не е изненадващо, че след щателно претърсване служителите открили арсенал от оръжия, включително няколко арбалета, пушки, пистолети и сълзотворен газ. 

Вестник Ekstra Bladet цитира прокурор: „Нямаме доказателства, че двойката наистина е искала да се отправи на „лов “. Те са обвинени в контрабанда на оръжие. " 

Превод: Glas. bg 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар