Ќовините на югозападна Ѕългари€
“ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото) “айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви  “рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище
   –егистрац舫абравена парола

ћъже под чехъл и жени-господарки ще вл€зат във "¬»ѕ Ѕрадър" тази есен!  ои са звездните участници...


10 август 2018 10:22  1 коментар   6983 прочита «а първи път риалитито ще излъчва не от една, а от две къщи. ѕървата ще бъде луксозно женско царство, а другата – бедн€шка квартира за представителите на силни€ пол. ќт шоуто вече об€виха, че нови€т сезон ще мине под мотото "∆енско царство". ћъжете ще бъдат изц€ло подчинени на жените. “е ще готв€т, чист€т, перат и ще ми€т чиниите, докато дамите н€ма да имат право на никаква домакинска работа. “е само ще раздават заповеди и ще могат да наказват подчинените си, ако не ги изпълн€ват качествено.

ѕреговорите на екипа с кандидат-участниците все още текат, но н€кои обитателите на къщата вече са €сни.  акто "”икенд" писа, първите, които са се съгласили, са спр€ганите за заклети врагове Ќора Ќедкова и ¬алентин  улагин. ќсвен това в шоуто със сигурност влизат Ѕлагой √еоргиев-ƒжизъса и ќрхан ћурад с дъщер€ си —узанита.

“ази година в предаването най-накра€ се очаква да влезе ≈ва от "“оника". “€ се бе договорила за участие още през 2017-а, но в последни€ момент продукци€та € смени с ћаргарита ’ранова. ƒа влиза в къщата напирал и един от малкото политици, които открито признават, че сп€т с мъже – ¬ладо  узов. ѕродуцентите го канели от години и най-накра€ го навили да участва. ќт Ќова обаче категорично отр€зали тези мераци заради скандалните слухове около него.

√ол€мата атракци€ тази година се очаква да бъде „ерната вдовица јнита ћейзер. “€ на драго сърце ще влезе в къщата, за да закърпи лични€ си бюджет и да поизчисти мрачни€ си имидж на убийца на собствени€ си съпруг. —кандалната дама бе пусната под гаранци€ от пандиза, но за да влезе във "¬»ѕ Ѕрадър", се изисква специално съдебно разрешение. “акова все още не е получено.

¬се още текат преговори с Ќиколета Ћозанова, Ќики ћихайлов и јлиси€. Ћюбовни€т им триъгълник ще бъде интересен за зрителите, но най-веро€тно поне едини€т от тримата ще откаже участие в риалитито. ќчаква се това да бъде јлиси€. —поред т€х, т€ вс€ка година е ухажвана от продуцентите, но винаги им отказва и по вс€ка веро€тност ще го направи и сега. Ќиколета пък тр€бваше да влезе в къщата още миналата година, но бе отложено заради договор с Ѕи “и ¬и, който забран€ва на бившата ћис ѕлеймейт да работи в други телевизии веднага след напускането си.

—ега обаче н€мало пречки по път€ ѝ към риалитито, стига да договори подход€щ хонорар. ”частието на Ќики ћихайлов зависело от евентуалните му ангажименти като футболист. «асега се водели преговори и с »вана, ко€то обаче най-веро€тно ще откаже на шоуто.  атегоричен отказ са дали ¬асил Ќайденов и јнтони€ ѕетрова, които почти вс€ка година получават покани, но системно ги отклон€ват. √лори€ също об€ви, че н€ма да влиза в къщата. ƒъщер€ ѝ —имона «агорова обаче най-веро€тно ще се съгласи, ако успее да се договори да приличен хонорар.fakti.bg

ќще за: мъж  чехъл  ¬»ѕ Ѕрадър ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

11 август 2018 12:34 | ѕитам се
ќценка:
5
 (
5
 гласа)

 ой човек с IQ над 100 гледа та€ боза? јко наистина телевизи€та има печалба, значи народът ни си е тъп!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.