Мистериозен мъж докара мъртва жена в болницата и избяга

15 май 2020 07:15   2912 прочита


Мъж откара жена в инвалидна количка в болница в Берлин, където съобщи, че има проблеми с дишането, а след това си тръгна, оставяйки я там. Оказа се, че жената вече е мъртва. Неизвестният твърдял, че това е съпругата му. Полицията съобщи за този инцидент, станал на 26 април, днес. Явно неизвестният бързо е избягал от рецепцията, защото е знаел, че по време на прегледа ще се изясни, че жената е мъртва поне от 24 часа, пише glas. bg.

Покойната не е имала документи с нея, така че самоличността й все още не е установена. Сега полицията се надява, че жената ще бъде идентифицирана по нейната снимка или по фотографията на нейната инвалидна количка. Дрехите й също са отличителен знак - почти всички неща, които е носела жената, са ушити на ръка, пише bild. de. Възрастта на починалата е от 80 до 95 години, височина - около 157 см, тегло - около 40 кг.

В последните месеци от живота си тя не е можела да ходи, само е лежала или седяла. Полицията търси свидетели, които са познавали тази жена или са видели инвалидната количка от снимката. Столът също е индивидуално изпълнение, седалката му е покрита със зелена материя. 

 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар