Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае “рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище ”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€
   –егистрац舫абравена парола

Ћуиза √ригорова и съпругът й го направиха пред десетки в заведение є 1 във ¬елинград (ѕапарашки снимки)


25 юни 2018 10:21   7179 прочитаЋуиза √ригорова и съпругът ѝ ћартин ћакариев се отдадоха на плътска любов пред очите на десетки гости на партито по случай откриването на най - хитовото заведение във ¬елинград - бар „ 2“, вид€ HotArena.

ƒвойката се мл€скаше, опипваше и натискаше, като на косъм не стигнаха до кра€ в консумаци€та на чувствата си. Ћуиза беше във ¬елинград заради премиерата на филма „ѕривличане“, ко€то се осъществи в конферентната зала в Arte Spa&Park Hotel. јктрисата е едно от главните лица в лентата.

ћартин ћакариев неслучайно € е придружил. ќсвен в качеството си на неин съпруг, той е режисьор на въпросната кино продукци€.

—ъщи€т ден - 23 юни, съвпадна и с откриването на бар „ 2“, където вип двойката реши да прекара вечерта.

Ћуиза лети на седмото небе от щастие и не го крие. ¬ началото на този месец с ћакариев са направили една година, откакто са съпрузи. Ќа 6.06.2017 те спретнаха сватба за чудо и приказ край черноморски€ Ћозенец.

√ригорова неведнъж изрази пред различни медии, че ћартин е гол€мата й любов, а докато говори за него си личи дълбокото обожание, което изпитва към него.

ќще за: Ћуиза √ригорова  любов  гости ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.