Културист си взе кукла за жена! Връзка без ревност, скандали…

05 декември 2020 08:38   1 коментар   4575 прочита


  

 
Няма нужда от дълги редове с аргументация, че живеем във времена, пълни със странници и приумици. Все по-рядко нещо може да ни изненада, но поне опитите това да се случи не стихват. 

Поредният идва от Казахстан, където местният популярен бивш културист, а сега бодибилдинг гуру Юрий Толочко сложи пръстен на ръката на любимата си по време на мила церемония. 

Имаше гости, кумове, сватбена торта и много вино, както подобава на една прекрасна венчавка на влюбени. 

Само един малък детайл бе различен. Булката - Марго, е… секскукла! 

Толочко, когото мнозина видимо с основание определят за "най-странната птица в казахстанския спорт", срещнал любимата преди 18 месеца в нощен клуб (обстоятелствата не се уточняват). За тази случка Юрий разказва така: "Спасих я от някои неособено приятни и прилични посегателства там". 

В следващите 18 месеца той живее с Марго, както е наречена куклата. Постоянно пуска сторита и снимки с нея в социалните мрежи, разказва на немалкото си фенове там как минава денят му с нея, като има култови лафове: "Тя има красива душа, въпреки че понякога ругае доста вулгарно... " 

- "Имаме си нашата песен, разбира се - на Maroon 5, казва се Sugar. Слушаме я редовно в джакузито или след вечеря". 

- "Чувствам се щастлив с нея, дава ми равновесие. Аз съм сексуален маниак, но имам нужда и от нормалност до себе си. Марго ми дава и двете... " 

Пандемията забави сватбата им, но все пак през уикенда тя се състоя в столицата Нурсултан, като имаше и някои местни знаменитости сред гостите. Имаше си наздравици, настроение, скъп пръстен за булката, естествено звуча и "Менделсон". 


Още за: кукла   културист   сватба   Още от: Любопитно

Принтирай статия
1 коментар
06 Декември 2020 13:50 | Извод:
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ами като не може друго!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар