Ќовините на югозападна Ѕългари€
”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ ”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал!  расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол
   –егистрац舫абравена парола

 ошмарна нощ за български туристи, завръщащи се от »станбул


15 март 2019 12:56   5418 прочитајвтобусна компани€ изоставила пътниците си посред нощ. “ова се е случило преди десетина дни в ѕловдив, когато група българи пътували от »станбул, прибирайки се от екскурзи€ в ≈гипет. ’убави изжив€вани€ с познати и при€тели в ≈гипет, срещи с близки и роднини. –азкошни спомени. Ќо идва време за прибиране в Ѕългари€.

—ънародниците ни кацат в »станбул и оттам тр€бва да се приберат с автобус до —офи€ през ѕловдив. » кошмарите започват. ѕърво българската група е разигравана да се прекачва н€колко пъти от един автобус в друг. —лед това от »станбул до ѕловдив н€мат нито една почивка, а шофьорът кара нервно и бързо, за да навакса време.

„ас след полунощ автобусът пристига в ѕловдив и остав€ пътниците там. «а да чакат друг автобус до —офи€. “акъв обаче така и не пристига. ≈дин от пътниците получава обаждане от шофьора на автобуса, който тр€бва да ги прибере в —офи€, че вече влиза в ѕловдив.

—лед злополучното прибиране двама от пътниците многократно търс€т контакт с представител на автобусната фирма, но среща им е отказвана. –ешават да потърс€т правата си и в офис, откъдето са получили билетите си. ѕострадалите пътници ще подадат жалба в ƒържавната автомобилна администраци€. Ќе изключват и да съд€т автобусната фирма, предаде »ван »ванов./blitz.bg

ќще за: компани€  пътници  ѕловдив ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.