Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан ƒомашен мехлем разрушава шиповете «авръщането! ∆енствени обувки с котешки ток хит на 2018
   –егистрац舫абравена парола

 ошмар в “енеси: Ѕългарин, взет за заложник, скочи през прозорец, за да се спаси от разстрел с 38-мм пистолет и нож, опр€н в гърлото му!


30 август 2018 15:37   3976 прочитаЅългарин е бил за кратко заложник на съквартиранта си в ’амблен каунти, “енеси, след тридневно наркоманско парти с кристал мет (силно пристраст€ваща и евтина дрога, ко€то пораз€ва централната нервна система), пише bg-voice.com. —имеон ќгн€нов ћихов бил държан заложник около 15-ина минути от съквартиранта си —амуел ’аусър в техни€ мобилен дом според полици€та.

¬сичко започнало една сутрин, когато ћихов се прибрал от работа около 8:30 ч. ’аусър го чакал с приготвено кафе, но малко след това извадил 38-милиметров пистолет и казал на българина, че ако иска да живее, ще тр€бва да отговар€ на въпросите му с истината. ¬ един момент ’аусър накарал ћихов да пълзи до спалн€та, където го хванал за опашката, дръпнал главата му назад и го заплашил, че ще му пререже гърлото с нож, твърд€т от полици€та.

’аусър говорил несвързано и се пот€л доста, въпреки че температурите не били високи. ¬ един момент той за€вил, че ћихов е направил нещо с патроните и затова те не работили. “огава той изл€зъл от ста€та, за да презареди. ¬ този момент българинът усп€л да избие прозореца на спалн€та и да отиде при съседите, откъдето се обадил на полици€та. —рещу родени€ в Ќю ƒжърси 31-годишен ’аусър има повдигнати н€колко обвинени€, най-сериозното от които е за притежание на оръжие от бивш престъпник. ’аусър €вно е имал предишна присъда по углавно престъпление, ко€то му забран€ва да има оръжие. “ой остава в ареста, а съдът му определи гаранци€ от 250 хил€ди долара.

"«аподозрени€т говореше безсмислени неща. “ой мислеше, че всеки го наблюдава и беше вир-вода при ареста", каза лейтенант „ад ћулинс от шерифството в ’амблен каунти. ¬ластите открили пистолета в казанчето на тоалетната. —поред ’аусър наркотикът, който взел, бил примесен с "bath salt" - вид силна синтетична дрога, ко€то предизвиква халюцинации, екстремна парано€ и странно поведение. ¬ластите обаче н€мало как да провер€т дали това е така, защото ’аусър употребил всичката налична дрога преди ареста. ’аусър и ћихов са издирвани от други щати за различни престъплени€, но засега остават в “енеси според лейтенант ћулинс.

ќще за: българин  заложник  парти ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.