Ќовините на югозападна Ѕългари€
”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал!  расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол Ѕърза пица с €йца
   –егистрац舫абравена парола

 ончита ¬урст об€ви в интернет страшна новина, свързана със здравето ѝ


16 април 2018 09:12   3318 прочитаѕобедителката в конкурса "≈вровизи€ 2014" - "брадатата жена"  ончита ¬урст, под чийто псевдоним се из€в€ва австрийски€т певец “ом Ќойвирт, об€ви, че има положителна проба за ’»¬. ѕризнанието е направено в недел€ в "»нстаграм".

"ƒнес дойде ден€т, в който дойде време да се освобод€ от дамоклеви€ меч за ц€л живот: от много години имам положителен ’»¬ статус. “ова н€ма никакво значение за обществото, но бивши€т ми при€тел ме заплашва, че ще разкаже през обществото за това. Ќ€ма да дам на никой правото в бъдеще да ме заплашва и да оказва по този начин вли€ние на живота ми", пише ¬урст. јгентът на певеца –ене Ѕерто потвърди новината пред австрийски€ "ўандарт".

Ќойвирт, който победи на конкурса на ≈вровизи€та през 2014 г., см€та да завърши кариерата си, из€в€вайки се като жена с името  ончита ¬урст и да смени професи€та, стана известно миналата година. "∆ивотът е едно пътуване и аз, като всички останали, съм в процес на еволюци€.

»мам огромен списък с неща, които искам да направ€ и да опитам в живота. » много от т€х не включват носенето на перука и изкуствени мигли", каза тогава “омас.  огато на 10 септември 2013 бе об€вено, че ¬урст ще представ€ јвстри€ на ≈вровизи€ 2014 в  опенхаген, над 31 хил€ди души се об€виха против във "‘ейсбук".

/blitz.bg/

ќще за:  ончита ¬урст  певец  проба ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.