Ќовините на югозападна Ѕългари€
ƒомашен мехлем разрушава шиповете ¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си  Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики
   –егистрац舫абравена парола

 ато на кино! „енгета обезвредиха самоубиец, решил да сложи край на живота си


21 август 2018 10:57  1 коментар   1925 прочита„енгета от Ћом са предотвратили самоубийство на 64-годишен мъж от крайдунавски€ град. —цената като от филм се разиграла на 8-ми август, малко преди 14 часа, когато вол€та за живот на  ирил янакиев се пречупила под ударите на съдбата и той взел фатално решение да сложи край на мъките си.

ќтча€ни€т мъж бил в двора на дома си на ул. „ райна“ є8, сед€л с нож опр€н в гърдите и бил готов всеки момент да го забие дълбоко. —емейството и съседите му обаче видели страшната гледка и веднага сигнализирали на телефон 112. —лед секунди на м€стото пристигнали униформени и медици.

„енгетата започнали да увещават янакиев да не се отказва от живота и да остави ножа на зем€та. —лед близо 2 часа преговори мъжът се разсе€л и полицаите успели да грабнат хладното оръжие от ръцете му. —лед това  ирил бил откаран в болницата в Ћом в психиатрично отделение.

ќтча€нието на мъжа и опитът му за самоубийство били продиктувани от тежък инсулт, който прежив€л преди време. “огава той „прескочил трапа”, но възстанов€ването му върв€ло бавно и изпаднал в тежка депреси€.

ƒвамата служители на полици€та в Ћом, които успели да спас€т  ирил, са началник група „ риминална полиц舓 »ван јврамов и младши експерт към „охрана на обществени€ ред“ ≈мил »ванов.

bulnews.bg

ќще за: мъж  град  съдба ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

21 август 2018 12:55 | јнгелина ѕетрова
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

Ѕраво на смелите плицаи и медици!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.