«авръщането! ∆енствени обувки с котешки ток хит на 2018   расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае
   –егистрац舫абравена парола

»звънземни ни заплашват със смърт


8 ноември 2018 09:59  1 коментар   2832 прочита¬ последно време радиотелескопът „јресибо“, разположен в ѕуерто –ико, регистрира ц€ла поредица от съобщени€, имащи изкуствен произход, съобщи —ет Ўостак, главен астроном на института SETI, който се занимава с търсенето на контакти с извънземни. —поред данните става дума за 72 сигнала, излъчени от неизвестен източник от галактика, намираща се на 3 милиарда светлинни години от «ем€та.

—поред експертите от SETI веро€тно става дума за изкуствен интелект, създаден от извънземен интелигентен живот. ”чени от ’арвард предполагат, че тези сигнали могат да идват от мощни предаватели, построени от свръхнапреднали цивилизации за връзка с междузвездни кораби. —ега Ўостак твърди, че сигналите са в „заплашителен формат“ и веро€тно съдържат заплахи за човечеството. јко това е така, то планетата ни се намира в сериозна опасност. —поред експертите много е веро€тно космическите сонди ѕайъниър 10 и ѕайъниър 11, пуснати от Ќј—ј преди 44 години, да са привлекли вниманието на извънземните. јпаратите неочаквано за всички промениха траектори€та си, след като напуснаха пределите на —лънчевата система.

“е нос€т информаци€ за точното местонахождение на «ем€та, за устройството на човешки€ организъм и данни за живота на планетата ни. “ози експеримент вече бе определен от редица учени, в това число и —тивън ’окинг, за опасен, защото не знаем с какви извънземни ще установим контакт.

retro.bg

ќще за: астроном  контакти  извънземни ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

8 ноември 2018 12:53 | адриан
ќценка:
1
 (
3
 гласа)

глупости с цел да предизвикват страх у хората
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.