“ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото)  расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол ƒомашен мехлем разрушава шиповете
   –егистрац舫абравена парола

»зберете си бухал и се запознайте с любопитни факти за себе си


8 юли 2018 11:24   5128 прочитаѕодсъзнанието ни знае много повече за нашата природа, отколкото предполагаме. «атова избери бухала, който те привлича най-много, а ние ще ти кажем каква си.

1. “и си много любознателна и любопитна. »зпитваш непрекъснато желание посто€нно да научаваш нови и интересни неща. ќсвен това ти си много открита с другите. ќсновни€т минус в характера ти е, че любопитваш относно лични€ живот на останалите, а това често не им харесва, пише Dama.bg

2. “и си невинна и любопитна. ¬ътре в теб живее едно дете. —ветът, който те заобикал€ ти е много интересен, но ти е доста трудно да приемеш злото в него и да се справиш с негативните хора и постъпки. Ќе губи детското в себе си и в€рвай, че доброто винаги побеждава.

3. “и си доста зиморничава! ¬ъзможно е да ти бъде хладно, дори през л€тото. ќсвен това често изпитваш страх и притеснение. ¬реме е да се справиш с нещата, които те плашат, за да можеш да се насладиш изц€ло на живота.

4. “и си уверена в себе си и винаги се стремиш да покор€ваш нови хоризонти. »ма обаче една тво€ черта, ко€то обикновено ти пречи и това е наивността ти. ¬€рваш, че всеки е добронамерен към теб и се довер€ваш лесно. »май едно наум и така по-лесно ще си проправ€ш път в живота.

5. “и си песимист. “рудно ти е да се промен€ш и обикновено си негативно настроена към нови хора и ситуации. ѕромени тази си нагласа и животът ти ще се подобри значително.

6. “и имаш гол€мо самочувствие и не се притесн€ваш да го покажеш на останалите. ќколо теб обаче те често се чувстват, като че ли гледаш на т€х отвисоко. —амоувереността е чудесно качество, но е добра иде€ от време на време да € прикриваш.

 

ќще за: бухал  факти  човек ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.