Ќовините на югозападна Ѕългари€
¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си   расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол “рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище
   –егистрац舫абравена парола

»нтересно! »зберете си €бълка и ще разберете какъв е вкусът на живота ви


29 юни 2018 09:32   4708 прочита¬секи избор, който правим ежедневно, отраз€ва наши€ вътрешен св€т


¬секи избор, който правим ежедневно, отраз€ва наши€ вътрешен св€т, отношението ни към хората и отношението ни към живота като ц€ло.

ƒнес ви предлагаме да направите тест само с един въпрос:  о€ €бълка бихте избрали?

Ќомер 1.

¬ие сте пр€м и честен човек. Ќикога не прикривате истината, каквато и да е т€. ¬ъв вс€ка ситуаци€ оставате верен на себе си, здраво стъпил на краката, без да се боите от възходи и падени€. ¬аши€т живот е стабилен и ритмичен, с наситен вкус. —ъщо като тази €бълка, ко€то си откъснахте от дървото, пише Dama.bg

Ќомер 2.

¬ие сте забавен и енергичен човек. ¬инаги сте готов за приключени€. ƒа ги търсите е вашето кредо. ¬сичко оригинално и впечатл€ващо носи радост в живота ви, който има вкус на карамел, поръсен с натрошени орехи.

Ќомер 3.

¬ие сте интересен човек – така мисл€т всички около вас. ѕрисъщи са ви оптимизъм и въображение. ”меете да виждате обикновените неща и да откривате прекрасното в т€х. »менно това привлича хората към вас. ¬кусът на ваши€ живот е като €бълков щрудел – топъл и сладък.

Ќомер 4.

¬ие сте като брониран ролс ройс, като скала, на ко€то можеш да се опреш. ¬ие притежавате р€дкото качество - уравновесеност в мислите, чувствата и постъпките. —държан сте, но не и срамежлив. ѕовече слушате, отколкото говорите. Ќа вкус ваши€т живот е като горещ пунш – уютен, солиден и спокоен.

Ќомер 5.

ƒумата, ко€то ви подхожда е радост. —поред вас животът е хубав и точно в това е неговото очарование. ¬ие цените вкуса, цвета, звука и аромата на всеки ден, като сами създавате красота. ÷ените вс€ка минута и често се усмихвате. Ќа вкус ваши€т живот е като гореща палачинка.

Ќомер 6.

»мате бистър ум и бързи реакции. ¬ие сте остроумен и проницателен, съобраз€вате в движение и поддържате сво€ тонус. ƒори и да не сте твърде общителен, вие сте забавен и интелигентен, което ви прави душата на компани€та. Ќо вие не държите да сте в центъра на вниманието. ¬аши€т живот на вкус е като чаша хубаво вино.

trafficnews.bg

ќще за: €бълка  резултат  св€т ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.