Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики  “рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище
   –егистрац舫абравена парола

»ма пирамиди, които са много по-стари от египетските, ето кои са те


13 юни 2019 09:47  2 коментара   6328 прочита«наете ли, че в –уси€ има пирамиди, които са били построени много преди по€вата на египeтските? Ќа  олски€ полуостров има мистериозни структури. “ози северен район се счита за м€сто, където според легендите съществувала ’иперборе€.

ѕирамидите са разположени на м€сто, където н€ма нито една душа га 150 километра околовръст. «атова научните експедиции помогнаха да се разбере за т€хното съществуване. “е са се организирали по различно време и всеки път техните участници откривали нещо ново.

Ќа полуострова има две сгради с височина 50 метра. —поред констатациите на геолозите това не са естествени обекти. “е са антропогенни, тъй като е €сно, че са направени от човешки ръце. ќтвътре б€ха открити камери, люкове и кухини. —поред изследователите пирамидите са служили като обсерватории. “е помагали да се наблюдава звездното небе и космическите €влени€. »ма канал с две кули с височина 15 метра.

—поред геолозите тези структури са се по€в€вили на «ем€та много по-рано от египетските пирамиди. “е са построени преди около 9 хил€ди години. “ези пирамиди са сериозен аргумент за съществуването в северните територии на древни развити цивилизации./ pochivka.blitz.bg/

ќще за: пирамиди  структури  легенди ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

13 юни 2019 10:08 | джоро
ќценка:
12
 (
12
 гласа)

€вно са македонски!


13 юни 2019 10:18 | “очно!
ќценка:
10
 (
10
 гласа)

ћакедонски са! «аев е казал още лани. ƒаже и Ѕойко тази сутрин е потвърдил в интервюто за рождени€ си ден.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.