Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики “ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото)
   –егистрац舫абравена парола

»два ли кра€т на света? јстероид колкото ’еопсовата пирамида лети към «ем€та със страшна сила


13 август 2019 09:40   2919 прочита¬ кра€ на месец август покрай «ем€та ще премине огромен астероид, чиито размери са съпоставими с тези на ’еопсовата пирамида, съобщават от Ќј—ј. ƒиаметърът на обекта 2019 OU1 е 160 метра, което е с 20 метра повече от египетската забележителност. —ближаването се очаква на 28 август.

јстероидът ще премине на около 1 млн. км. от нашата планета. ѕо-рано европейска космическа агенци€ разшири списъка на потенциално опасните тела, които ще прелет€т покрай «ем€та, добав€йки 2006QV89. ≈кспертите см€тат, че астероидът може да падне на нашата планета на 9 септември. Ўансовете това да се случи са 1:7000.  ъм момента обектът е отдалечен на 6,7 млн. км. ”чените отбел€зват, че 2006QV89 не е опасен. /blitz.bg/

ќще за: астероид  пирамида  сближаване ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.