Ќовините на югозападна Ѕългари€
”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ —нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап —узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си
   –егистрац舫абравена парола

’отел предлага прозрачни балони вместо стаи


16 април 2018 09:08   2877 прочита¬ частната градина около балона има и джакузи, където гостите могат да се отпуснат


јко искате да се потопите в природата, тогава този необикновен хотел на отдалечен  арибски остров може би е точно за вас.

Le Domaine des Bulles е хотел, който се намира на остров ћартиника и се състои от четири спални, разположени в помещени€, подобни на големи мехури.

“ези помещени€ са прозрачни, позвол€вайки на гостите да гледат звездите и да наблюдават екзотичната среда наоколо, докато лежат.

јко н€кои туристи се притесн€ват за неприкосновеността на лични€ им живот, тр€бва да имат предвид, че вс€ка спалн€ е заобиколена от частна градина.

¬секи балон е оборудван с безжичен интернет, кафемашина, минибар и климатик.

¬ частната градина около балона има и джакузи, където гостите могат да се отпуснат, пише Dunavmost.com

¬ хотела на разположение има спа център, предлагащ масажи и ресторант, в който могат да се откри€т пресни морски дарове./trafficnews.bg/

ќще за: хотел  природа  остров ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.