Ќовините на югозападна Ѕългари€
“айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви  ”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал! ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина
   –егистрац舫абравена парола

√алена, това ти ли си? (Ўќ  снимка)


21 юни 2018 13:46   4760 прочита√алена за пореден път усп€ да втрещи феновете си, които б€ха дошли на нейно участие в столичен клуб преди н€колко дни, вид€ HotArena.

—очената за царица на купона певица, €вно е започнала да дава фира.  акто се вижда от снимката, изпълнителката не прилича на себе си. Ћицето й изглежда уморено, кожата и н€как провиснала и зле поддържана, а тъмните кръгове под очите напомн€т за бурни€ нощен живот, който води.

¬еро€тно посто€нните ангажименти на звездата на ѕайнер й се отраз€ват зле. ¬с€ка вечер √алена кръстосва чалготеките в ц€лата страна, а на следващи€ ден се занимава с децата си, което € измор€ва допълнително. ¬сичко това гарнирано с обилни количества алкохол, с които т€ обилно полива участи€та си дава отражение върху визи€та й, ко€то вече никак не е звездна.

 олежки на √алена се чуд€т защо поема толкова много ангажименти, след като мъжът й печели достатъчно, за да може любимата му да води по-нормален и спокоен живот.

ќще за: √алена  фенове  клуб ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.