Ќовините на югозападна Ѕългари€
”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+) ƒомашен мехлем разрушава шиповете “ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото)
   –егистрац舫абравена парола

≈то € красивата пловдивчанка ¬иктори€, оцел€ла по чудо в √енуа


17 август 2018 12:52   3917 прочитаћайката на красивата студентка по медицина ¬иктори€ ћинчева, ко€то се размина на косъм от рухнали€ виадукт в √енуа, разкри подробности за щури€ късмет, който е извадило момичето й. „аровната пловдивчанка, ко€то е изкарала 5,80 на изпита в ћедицински€ получила като подарък от родителите си екскурзи€ до »тали€. — не€ тръгнала и при€телка.

¬иктори€, ко€то е изкарала 5,80 на изпита в ћедицински€ получила като подарък от родителите си екскурзи€ до »тали€. — не€ тръгнала и при€телка. „ќтпътуваха с пр€ката лини€ от ѕловдив до Ѕергамо. ќттам са отишли в ћилано, откъдето са се качили на автобус за √енуа”, разказа пред "ћарица" майката на ¬иктори€ - «орница ћинчева, ко€то работи в авиобаза „√раф »гнатиево”.

Ѕащата на ¬иктори€ е търговски представител на чуждестранна фирма.  огато двете млади българки поемат с буса от ћилано за √енуа, времето станало много лошо.

„ќбади ми се по телефона, за да се оплаче от дъжда и от това, че той ги е забавил с половин час”, разказва майката «орница. “очно тук става чудото. „ас, след като ¬иктори€ се оплакала от дъждовното време, т€ пак се обадила на майка си и й казала: „—пасихме се по чудо! јко времето не ни беше забавило, може би щ€хме да сме от тези, които загинаха на виадукта”.

„Ѕеше много развълнувана и веднага попита, кога е празникът ”спение Ѕогородично.  азах й, че е на следващи€ ден”, разказва «орница ћинчева. ћалко след сгромол€сването на виадукта всички возила спрели. Ќикой от италианците в буса не говорил английски. ƒвете български момичета обаче чували да се повтар€ думата „ атастрофа”.

„„акали са много дълго време, после са дошли полицаи и съобщили на пътниците да сл€зат и да се върнат обратно пеш. ћагистрала е била задръстена със спрели коли. Ќашите деца са се върнали и са се качили на друг рейс за √енуа.  огато минавали по един успореден на този мост, видели истински€ ужас на катастрофата. ѕак ми се обади и каза: ћамо, ние можеше да сме там!”, разказва пловдивчанката.

ќще за: чудо  √енуа  късмет ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.