"Ергенът" Виктор хванал гаджето си на калъп с най-добрия му приятел

13 май 2022 13:29   1 коментар   4767 прочита


Виктор Стоянов разказа за изневяра от бивша негова приятелка, която го наранила дълбоко.

Любимата му обяснила, че е в командировка на морето и заминала без него. Той обаче бил много влюбен и решил да й направи изненада, като помолил своя най-добър приятел да го закара до морето. По пътя купил букет, но заварил гаджето си в обятията на свой добър приятел.

Именно споменаването на двама най-добри приятели, намесени в една история, даде повод на зрителите да мислят, че Стоянов всъщност чете предварително написан сценарий и историята е измислена, пише "Хотнюз". 

"Защо ще кара приятел да го кара към морето, като той самият шофира прекрасно няколко вида превозни средства, пък и е влюбен във високите скорости? Освен това ако пътува с най-добрия си приятел към морето, както разказа, кой е другия най-добър приятел, който е в леглото при любимата му". 

"Колко най-добри приятели има един мъж", чудят се зрители, които са убедени, че Виктор просто изговаря думи, написани от сценаристите. Във вчерашния епизод по време на вечерния коктейл Деница призна на Виктор за болката от преживяна изневяра, а това го окуражи да разкаже в детайли за предателството, с което се е сблъскал в една от връзките си, без да казва дали това е последната му приятелка Парова./show.blitz.bg


Още за: ергенът   шоу   телевизия   Още от: Любопитно

Принтирай статия
1 коментар
14 Май 2022 11:53 | 666-ДЯВОЛЕТ
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

В ЗАКЛЮЧЕНИЕ-ЕРГЕНЪТ Е ПЕДЕРАС ЗАТОВА ГАДЖЕТО МУ Е С ДРУГ. ПРАТЕТЕ МУ МАНАФ И ЕРГЕНЪТ ЩЕ Е ЩАСТЛИВ-ПЕДЕРАС
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар