“рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище © —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо —нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап
   –егистрац舫абравена парола

≈лвис ѕресли е инсценирал смъртта си? »зплуваха мистериозни записи за семейството му, които повдигат много въпроси ...


14 януари 2019 14:51   5474 прочита≈лвис ѕресли е открит мъртъв в бан€та в дома си в √рейсленд на 16-ти август 1977 година.  рал€т на рока умира на 42-годишна възраст от свръхдоза. Ќ€кои от феновете му твърдо отказват това да е в€рно и в годините са изписани много конспиративни теории за смъртта на ≈лвис.

Ќаскоро са открити записи, на които се твърди, че певецът говори за семейството си. “е повдигат много въпроси. ¬ т€х мъж, който има абсолютно същи€ глас като този на ≈лвис, сподел€ как ‘Ѕ– го е спасило от килърска организаци€, ко€то се нарича "Ѕратството". “ой казва, че се е забъркал с хора, които са били по-вли€телни, с повече авторитет от всеки, който познава. "√овор€ за огромна сила.

“р€бваше да защит€ семейството си. Ќаправих това, което беше необходимо", сподел€ мъжът. —поред авторката на записите √ейл Ѕрюуър - ƒжорджо, ≈лвис е щ€л да бъде убит от организаци€та, за това ‘Ѕ– му е помогнал като са фалшифицирали смъртта на певеца и са го скрили.

ѕрез 1988, в най-продаваната си книга "∆ив ли е ≈лвис", т€ твърди, че крал€т на рока е бил таен агент на ‘Ѕ– през 1976 година и е играл рол€та на къртица в "Ѕратството", но е бил разкрит и именно това е довело до крайните мерки, за да бъде спасен. "≈лвис инсценира смъртта си, защото щеше да бъде убит. Ќ€ма никакво съмнение, че това е така", сподел€ ƒжорджо в интервю за сп. TIME. “€ толкова подробно описва скандалната тайна истори€ от живота на ≈лвис, че феновете му остават убедени, че това е така. ѕревод: ЅЋ»÷

ќще за: ≈лвис ѕресли  дом  музика ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.