Ќовините на югозападна Ѕългари€
ƒомашен мехлем разрушава шиповете ”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал! «авръщането! ∆енствени обувки с котешки ток хит на 2018
   –егистрац舫абравена парола

ƒвойка посети спиритичен сеанс, а след това весело се шегуваха, докато не вид€ха смраз€ваща —Ќ»ћ ј от събирането


9 август 2018 09:28   4319 прочита37-годишната британка јманда —карисбрик и нейни€т партньор ƒейв √ослинг разказаха, че са отишли в хотел "Ѕридж »нн" (Bridge Inn), който е известен с това, че в него могат да се вид€т мистични неща. “е организирали спиритичен сеанс, но не се случило нищо необичайно. Ќо въпреки всичко домакин€та ги помолила да си направ€т снимка по време на събирането, пише "ƒейли стар".

≈два когато ƒейв се върнал вкъщи, той погледнал фотографи€та и вид€л вледен€ващи подробности. «ад т€х сто€ла и наблюдавала н€каква черна същност, призрак. ћъжът споделил откритието си, а н€кои предположили, че това е само с€нка на завесата. ƒруги обаче отбел€зали, че тази с€нка се отдел€ от завесата в отражението в огледалото на стената, пише блиц

ѕо думите на јманда, т€ много се изплашила от ужасното откритие. "‘игурата зад дамата в червеното €ке изглежда твърде плътна, за да бъде само с€нка. ¬ ста€та свет€т н€колко лампи и на масата имаше свещи. ¬ сеанса участваха осем души. «атова не мисл€, че това е н€какъв трик ", сподел€ јманда —карисбрик. 53-годишни€т британец ’ари ѕарсънс, който разследва паранормални феномени, за€в€ва, че бро€т на оплаквани€та от призраци и полтъргайсти се е увеличил през последните н€колко месеца. “ой свързва това с необичайно горещото време.

ќще за: британка  сеанс  шега ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.