Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае —узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си ”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€
   –егистрац舫абравена парола

ƒжъстин Ѕийбър иска ръката на ’ейли с диамант за 500 000 долара!


21 август 2018 09:48   2405 прочитаƒжъстин Ѕийбър все пак се жени за ’ейли Ѕолдуин, предложи ѝ с пръстен за 500 000 долара


Ѕижу за 500 000 бе цената на златното „ƒа“ на ’ейли Ѕолдуин. »ли по-скоро — диамантено. Ќа толкова горе-долу се оцен€ва годежни€ пръстен закупен от ƒжъстин Ѕийбър по повод годежа им. —лед като двойката плака, раздел€ се и се събира, те най-накра€ сериозно решиха да узакон€т връзката си. ƒъщер€та на —тивън Ѕолдуин каза своето официално „ƒа“ и вече носи годежен пръстен на стойност половин милион долара.

ѕръстенът е овален с огромен диамант, а за първи път двойката го показа по време на екскурзи€ с лодка. ƒвамата се сгодиха през юли, след пътуване до Ѕахамите. ѕо-рано двамата имаха кратки афери през 2015 и 2016 година. ѕосле се раздел€ха за дълги периоди от време, а причината е, че ƒжъстин правеше опити да се помири с бившата си при€телка —елена √омес.

ѕреди н€колко седмици се заговори, че двойката е пред разд€ла.  ато причина се посочваше фактът, че ƒжъстин още веднъж иска да опита да се помири със —елена. ¬ крайна сметка се оказа, че това не е съвсем така. Ѕийбър още е с ’ейли, а отношени€та им са на път да се превърнат трайно в брачна връзка.

Ќовината за годежа бе потвърдена и от бащата на годеницата — —тивън Ѕолдуин. “ой допълни, че ц€лото семейство приема ƒжъстин като син. ћанекенката междувременно даде да се разбере, че отношени€та им не са нещо мимолетно. ј снимката окончателно сложи край на слуховете, че са пред разд€ла.

ўо се отнас€ до сватбата, предполага се, че т€ ще се състои съвсем скоро. Ѕийбър дори планира огромно тържество, което да накара всички да ахнат. » да им завид€т, разбира се.razkritia.com

ќще за: ƒжъстин Ѕийбър  пръстен  ’ейли Ѕилдуин ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.