Ќовините на югозападна Ѕългари€
”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ ”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал! ¬нимание родители: √ерманската полици€ разпространи апел с ужас€ващи снимки на дете, вид€но в детско...
   –егистрац舫абравена парола

ƒжоли разкри нещо сензационно: »мам "мръсен дневник", в който пишеЕ


9 юли 2018 13:20   5404 прочитајнджелина ƒжоли е готова да направи всичко, за да лиши веднъж завинаги бивши€ си съпруг Ѕрад ѕит от попечителството на децата им. “€ за€ви пред репортери, че има неоспорими доказателства, че съпругът й е пребил сина им. ѕо думите й т€ има "мръсен дневник", който съдържа всички тайни.

"ƒневникът държи €рка и подробна информаци€ за адската страна на Ѕрад, за да може ƒжоли да спечели войната за попечителство", пише изданието RadarOnline.

ƒжоли е готова да публикува всички злоупотреби на актьора. ƒневникът говори за проблемите му с алкохола, изблиците на агреси€ и много други.

ѕрез 2016 г. стана известно, че актьорът викал и раздавал юмруци на по-големи€ им осиновен син. “ова станало в самолет от Ќица за Ћос јнджелис. —лед този инцидент ƒжоли подаде жалба за развод.

fakti.bg

ќще за: джоли  дневник  тайни ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.