Да настръхнеш: Малки деца плашат родителите си с истории за миналия им живот 

09 септември 2021 06:58   3997 прочита


 
Малки деца плашат родителите си с истории за миналия им живот 
Няколко световни религии признават прераждането (прераждане след смъртта в ново тяло), но никога не са представени убедителни доказателства за това. 

Въпреки това много хора вярват, че такива неща съществуват и собствените им деца често ги убеждават в това. 

Британският комик Дан Шрайбер наскоро написа в туитър следното: 

„Имах интересен разговор тази вечер, преди да си легна, с 3-годишното си дете. “ Татко, имах семейство отдавна и майка ми се казваше Сочи, а аз се казвах Анке, но тогава аз умрях и сега съм тук с вашето семейство“, каза ми той. 

Продължавайки тази публикация, явно уплашен Дан написа: „Както и да е, ако някой има нужда от мен сега, ще изпирам замърсените си панталони в банята до края на нощта“. 

По -късно Дан Шрайбер каза пред репортери, че той и съпругата му започнали да говорят със сина си за това, което той им е казал, и го помолили да разкаже още повече за времето, когато се казвал Анке. И момчето кръсти с имена други членове на своето „минало“ семейство, а също така заявило, че живеели на морския бряг. 

Много подобни истории от последователите на Дан са публикувани в коментарите към тази публикация. Включително от звездата на сериала "Извикайте акушерката" Стивън Макган: 

"Имахме много сходни разговори, когато синът ми беше много малък. Той каза:" Когато бях Андрей. “Това се случи, когато веднъж гледаше анимацията за Анастасия (за предполагаемо оцелялата руска принцеса Анастасия Романова), след което посочи екрана и каза: "Там живеех, когато бях Андрей. " Децата са страховити... " 

Продуцентът на подкаст Андрю Харисън написа следното: 

„Една приятелка на моя приятелка веднъж забелязала леко потрепване по лицето на малката си дъщеря и казала на момичето:„ Изглеждаше точно като майка ми, когато го направи. “И дъщеря й казала:„ Аз бях твоята майка“. 

Потребителката Сара Клоис споделя следната разтърсваща история: 

"Племенницата ми направи това. Тя ни каза колко тъжно е да умреш във водата и да оставиш старите си мама и татко, но беше щастлива, че сега я имаме. " 

Друга потребителка написа: 

"Майка и сестра ми се возили в такси с племенника ми, когато той беше на около три години. Той посочил бутик на име Claire's Accessories и казал:" Когато бях голямо момче и бях пожарникар, ходех в този магазин за домашни любимци. ” Възрастният таксиджия едва не катастрофирал колата и казал, че наистина това е било магазин за домашни любимци, когато е бил дете. ” 

Потребитката Трейси Колдуел не само споделя историята си, но и прикачва снимка към нея, за да го докаже: 

„Моят 3 -годишен син веднъж построи МНОГО реалистична фабрика за дървени блокове и каза:„ Тук съм работил, докато бях още жив “. 

И това е история от потребителя Джон Кенеди: 

„Когато по-малкият ми брат беше малък, той каза на майка ми:„ Това е мястото, където умрях, мамо. “По това време тя го къпеше във ваната. 18 месеца преди раждането му беше бременна с друго дете и имаше спонтанен аборт". 

История от жена на име Бев Палфриман: 

„Нарекохме дъщеря си„Спуки“ (призрачна), защото тя разказа за двата си предишни живота на възраст между 3 и 5 години. " И след като попаднахме в малка автомобилна катастрофа, в която няма пострадали, тя остана напълно спокойна, като каза, че нейната приятелка й е казала, че това ще се случи и че всички ще се оправим. " 

История от Йоана: 

"Моето момче ми каза на около 3 години, че е било отведено в стая, където избираш бъдещите си родители. Той каза, че имало много снимки на хора и ме избрал заради усмивката ми. Мислеше, че хората си спомнят това по-късно и че това е напълно нормално. Той ми описа и лицата на други родители. " 

История от Кей Уолпол: 

„Веднъж, когато синът ми беше на около три години, танцувахме с него на шега, поставяйки краката му на краката ми и той каза:„ Мамо, спомням си, когато бях голям, а ти беше малка и танцувахме по същия начин. ". Единственият човек, с който танцувах така, беше дядо ми. " 

История от потребителя Крилър Елиът: 

"Когато синът ми беше малък, той никога не обичаше да реже ноктите на краката си. Преди това той започваше физически да се тресе, буквално имаше пристъп на паника. Веднъж каза, че това е така, защото когато е бил войник, ноктите на краката му са били извадени". 

Потребителят @lizkybusiness написа: 

„Когато брат ми беше на 2 или 3 години, той каза на майка ми, че има майка и семейство, докато „хора с кучета дойдоха в нашето село и ни принудиха да се качим на влакове, а беше толкова горещо, че заспах, и сега ти си моя майка. " 

Беше толкова страшно. " 

Превод: БЛИЦ 

 

 

 

 

 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар