Царската дъщеря Калина стряска след операции

06 октомври 2021 06:52   13363 прочита


Единствената дъщеря на Симеон Сакскобургготски – Калина, е тотално неузнаваема и не прилича на себе си, коментират столичани. От началото на годината княгинята, съпругът ѝ – мореплавателят Китин Муньос, и техният син Симеон-Хасан напуснаха своя дългогодишен оазис Мароко и се върнаха да живеят при родителите си в двореца „Врана“ в София.

Семейството често може да бъде забелязано на разходки и по ресторантите в столицата, а видът на Калина предизвиква противоречиви коментари в обществото. Дъщерята на царя отново е претърпяла серия неуспешни пластични операции, които съвсем са влошили вида ѝ. Покрай стреса от тях тя е отслабнала драстично и вече изглежда сякаш е на прага на анорексията със своето нездравословно тегло от едва 40 килограма. 

Трансформацията на Калина започна още преди десетина години, когато таблоидите в цяла Европа я нападнаха с обидни коментари. Преди 2 години търпението на нейния съпруг Китин Муньос преля чашата и като ревностен защитник на жена си той реши да сложи край на спекулациите и пошлите коментари за промените по нейното лице.

Пред испанско списание мореплавателят разкри истината, че Калина не е жертва на поредица несполучливи пластични операции, на които сама се е подложила от прекомерна суета, а на здравословен проблем, предизвикан от лекарска грешка. Още в детството си, докато била в пансиона, в който учела, Калина си счупила два зъба. През 1999 г., докато била студентка в Лондон, тя се подложила на стоматологично лечение.

Оказало се обаче, че зъболекарят е бил немарлив и допуснал сериозна грешка, като пробил твърде дълбоко основата на челюстната кост, което предизвикало инфекция и серия от проблеми. Възпалението се задълбочило до такава степен, че засегнало дори окото и носа ѝ. Наложило се Калина да легне спешно под ножа, за да спасят зрението ѝ, а естетиката била последното нещо, от което хирурзите се интересували.

Първоначално тя и Китин решили да не споделят за здравословните ѝ проблеми, защото смятали темата за твърде лична. Когато обаче лицето ѝ съвсем се изменило заради нестихващата лицево-челюстна инфекция, се наложило да признаят истината. Очевидно княгинята все още не може да овладее състоянието си. От непрекъснатите тревоги и теглото ѝ се стопило, заради което кожата на лицето ѝ изглеждала все по-зле. Ретро 

 

 


 

 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар