Булка традиционалистка напълни душата на хиляди българи

26 септември 2020 13:29   16772 прочита


Видео с българска младоженка стана абсолютен хит в социалните мрежи. Емоционалното клипче е публикувано във Фейсбук група и до момента има близо 4 хиляди лайка и над 2 хиляди споделяния. 

Главна героиня в него е колоритната и чаровна булка, която приковава вниманието с приказна сватбена рокля, допълнена от автентична фолклорна престилка, пише Trafficnews.bg.

Нашенката държи и тъпан на колан през рамо докато свири, а по лицето и си личи, че се забавлява от сърце и душа. Настроението допълва дълго хоро, което се вие около нея, в ритъма на песента на Николина Чакърдъкова "Сватба е".

Клипчето бе пуснато от близка приятелка на булката, която е присъствала на сватбата, като се надява то да остане ценен спомен за нея от специалния ден. Никой обаче не е очаквал то да се разпространи толкова бързо в мрежата и да достигне до огромния брой потребители. 

"Това е най-красивото, емоционално и вълнуващо клипче, което съм гледала от години!!!", "Много красива булка! Нещо различно от кючеци и простотия!", "Уникално видео, оправи ми настроението за месец напред!", "Прекрасно! Емоционално! Силно! Българско! Няма по-хубава от българка със сърце и гордост за родното! Вашето момиче с престилка и тъпан разтапя сърцето ми!" - са само част от многобройните коментари към видеото. 


Още за: булка   видео   традиции   Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар