Ќовините на югозападна Ѕългари€
ƒомашен мехлем разрушава шиповете «авръщането! ∆енствени обувки с котешки ток хит на 2018  “ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото)
   –егистрац舫абравена парола

Ѕългарин си купи кола за 5 милиона лева! ¬ижте кой е! —Ќ»ћ ј


3 юли 2018 09:14   8722 прочита÷ената на возилото от 2,4 млн. евро е преди всички данъци и такси, с т€х става двойно по-скъпа

¬ Ѕългари€ вече има Bugatti Chiron за 2,4 млн. евро преди облагане. “ой е един от 500, които ще бъдат произведени за света. » за да е €сно всичко, собственикът му се похвали в Instagram профила си.

—обственик на ултра автомобила е ¬аньо јлексиев. »мето може и да не е сред най-тиражираните в публичното пространство, но това е човекът, собственик на една от най-големите спедиторски компании в страната – „Ѕиомет”.

“ой € основава през 1991 г., като в момента извършва почти всички видове транспорт – пътнически, товарен, международен, както и специализиран с хладилни камиони.

«а јлексиев се знае, че е страстен почитател на автомобилите. ¬ гаража му м€сто имат Lamborghini Aventador и Bentley Bentayga, а веро€тно е и Rolls-Royce – 2 бро€. Ќо нищо не може да се мери с този черен Chiron с контрастиращ червен интериор.

ўе напомним, че въпросни€т Chiron се задвижва от 16-цилиндров двигател, генериращ ненормалните 1500 к.с. “е отиват към колелата посредством 7-степенна роботизирана трансмиси€, пише vesti.bg. —коростомерът е разграфен до 500 км/ч, но все още предстои да видим официално колко е способен да развие.

trafficnews.bg

ќще за: българин  цена  почитател ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.