Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ѕърза пица с €йца ”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ ¬нимание родители: √ерманската полици€ разпространи апел с ужас€ващи снимки на дете, вид€но в детско...
   –егистрац舫абравена парола

Ѕрижит ћакрон доказа, че 65 години не са от значение


4 юли 2018 12:40  2 коментара   9912 прочита«апазената ѝ марка са мини роклите с дължина над кол€ното


ѕо-гол€м интерес от това, че миналата година ‘ранци€ се сдоби с най-млади€ си президент, предизвика неговата съпруга.

”ченическата любов на ≈манюел ћакрон, прераснала в серизона връзка и по-късно в брак с учителката му Ѕрижит, обиколи световните медии.

Ѕрижит ћакрон се превърна в една от най-обсъжданите първи дами не само заради връзката си с 24 години по-млад мъж от не€, но и заради начина, по който изглежда.

¬ъпреки годините си, 65-годишната Ѕрижит е в перфектна физическа форма и с безупречен вкус към модата.

— вечерна рокл€, спортно облекло или с дънки и сако, първата дама на ‘ранци€ винаги усп€ва да привлече вниманието към себе си и в положителна насока.

√ол€ма част от дрехите ѝ в гардероба са на френската модна къща Louis Vuitton. ј запазената ѝ марка са мини роклите с дължина над кол€ното.

ќсвен смелост и решителност в името на любовта, Ѕрижит ћакрон притежава силен дух и неизчерпателна енерги€. ѕървата дама на ‘ранци€ категорично може да бъде добър пример за всички жени.

trafficnews.bg

ќще за: интерес  Ѕрижит ћакрон  значение ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

5 юли 2018 08:53 | 123
ќценка:
6
 (
12
 гласа)

¬ъпросната Ѕриджит изглежда на доста повече от 65 годишна жена. —амо погледнете спаруженото и от бръчки лице. “ова че се облича младежки и е кльощава не значи, че изглежда по-млада. ј и мъж който се жени за жена на годините на майка си определено е човек с много комплекси. “ака се чувства подкрепен в живота от майчината си любов и прегръдка. “акъв човек не може да е самосто€телен в мислите и решени€та си... той е неуверен. —амо въпрос на време е да изл€зат на €ве комплексите му във водената от него политика.


5 юли 2018 09:05 | ƒърт меракли€
ќценка:
9
 (
9
 гласа)

—тара чанта, че дори не е лачена, вайвун€сала... „ичко ‘ройд още го е об€снил този синдром!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.