Богатите също плачат: Мишел Обама страда от депресия

07 август 2020 09:25   2608 прочита


Бившата първа дама на САЩ Мишел Обама заяви, че страда от „ниска степен на депресия“ заради пандемията, расовата несправедливост и „лицемерието“ на администрацията на Тръмп. Тя каза, че управлението на "емоционални върхови и ниски нива" изисква "познаване на себе си" и "нещата, които наистина ви носят радост".

Обама допълни, че имала трудности с рутинните си дейности и съня. "Събуждам се посред нощ, защото се притеснявам за нещо или изпитвам тежест." Тя направи коментарите по време на втория епизод на едноименния си подкаст, за който интервюира американската журналистка Мишел Норис.

„Знам, че се справям с някаква форма на депресия. Не само заради карантината, но и заради расовата борба. И самото виждаш тази администрация, лицемерието всеки ден е обезсърчаващо", изповяда се бившата Първа дама на САЩ. Тя каза още, че е "изтощително" да се "събуждаме за поредната история за чернокож, който по някакъв начин е наранен, убит или лъжливо обвинен в нещо". "И това доведе до тежест, която не съм усещала в живота си", каза Мишел Обама.

Тя обаче каза, че „графикът е ключов“ за овладяването на тези чувства - и че поддържането на рутина е станало още по-важно за нея по време на пандемията. За първия епизод на подкаста Мишел интервюира съпруга си Барак Обама, който беше на поста преди Доналд Тръмп./lupa.bg

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар