Ќовините на югозападна Ѕългари€
ƒомашен мехлем разрушава шиповете —нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап ”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€
   –егистрац舫абравена парола

Ѕебе се роди във влак и получи подарък от френската ∆ѕ компани€


20 юни 2018 09:14   3469 прочитаћалчуганът получи правото да се вози безплатно, докато навърши 25 години


‘ренска държавна компани€ RATP, управл€ваща средствата за масов транспорт в ѕариж и »л дьо ‘ранс съобщи, че бебето, което се е родило в един от нейните влакове във френската столица, ще се вози безплатно в ѕариж, докато навърши 25 години.

 омпани€та об€ви новината за раждането на официалната си страница в Twitter, за€в€вайки че това събитие е смутило трафика по една от влаковите линии в столицата. √рупа спасители са се погрижили за майката и детето и са ги отвели в най-близката болница. Ќовината за "непредизвестеното раждане" обиколи екраните на парижките влакове.

¬лаковата лини€ RER A изрази "искрените си поздравлени€" към майката на бебето и написа в “уитър, че трафикът е нормализиран.

ћного парижани посрещнаха радостно новината за раждането в социалните мрежи. ƒруги обаче отбел€заха, че влакови€т трафик в ѕариж често бива смущаван от стачки и други инциденти./fakti.bg/

ќще за: компани€  раждане  страница ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.