Ќовините на югозападна Ѕългари€
© —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо  —узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си
   –егистрац舫абравена парола

јзис става водещ на Д¬»ѕ ЅрадърУ. Ўоуто започва от днес


10 септември 2018 09:09   2860 прочитаД„ух ви!У, изкрещ€ фолк иконата в социалните мрежи, като отговор на нападките срещу новата му песен Дѕозна ли ме?У


—лед като опита за пореден път да счупи стереотипа с новата си песен „ѕозна ли ме?“, ко€то пусна преди дни, јзис усп€ да разбие изпитаната в годините схема на „Ѕиг Ѕрадър“ и записа името си сред водещите на тазгодишни€ ¬»ѕ сезон, който стартира утре вечер по Ќова тв.

ƒо сега јлек —ърчаджиева и Ќики  ънчев сами б€ха достатъчни, за да представ€т интригите в  ъщата, но продуцентите решиха да добав€т щипка сол като вербуваха фолк иконата за дневните епизоди във вторник, среда и четвъртък. Ќа екран той ще си партнира с усмихната съпруга на »ван Ћаскин – опитът и известността се събират на едно м€сто.

јзис се обвързва за втори път с √олеми€ брат, след като беше един от съквартирантите през 2007 г. “огава, сочен за сигурен финалист, той избра сам да напусне шоуто и да не влезе в драматурги€та, ко€то му беше подготвена около връзката му с  итаеца.

“∆ив€л съм в тази къща. «нам много добре какво се случва там!”

сподели той в недел€ сутрин в предаването „—ъбуди се“, където об€ви новото си предизвикателство. ѕо време на неговото интервю, на живо от  ъщата се включи бъдещата му екранна партньорка јлекс —ърчаджиева, ко€то пък за пръв път показа как ще изглежда нови€ дом на звездните съквартиранти.

» докато шумът около последни€т проект на јзис „ѕозна ли ме?“ е в сво€ апогей, той направи изключение от собственото си правило да не отвръща на критиците и изкрещ€ в социалните мрежи: „„ух ви! ј и н€маше как. ѕроглушителните ви писъци на омраза продъниха зем€та!“. –омски€т славей мина в отбранителен режим и об€сни, че не е молил гол€мата актриса ÷ветана ћанева да се включи в клипа му. —поделил й е иде€та си и „т€ каза „да“.

÷ветана ћанева, с нейната кариера си дава сметка, че подкреп€ не јзис или даден музикален жанр, който вие не харесвате. ÷ветана подкрепи каузата, че не може да се живее в това отричане. — ÷ветана не сме имали време да говорим за музиката, ко€то харесва или не. — ÷ветана искахме да изкрещим: така не може да продължаваме! » това е нейни€т радикален жест на съпричастност. “ой н€ма цена и не се измерва с пари. “ова е жест срещу омразата и отричането. Ќещо,което на вас ви е непознато!

добав€ јзис в публикаци€та към общата си снимка с актрисата. —ловесната му из€ва идва само ден след като обществото се раздели на две – такива, които одобр€ват послани€та на проекта му и други, които плю€т ÷ветана ћанева, подкрепила чалгата. Ќ€кои дори преминаха добри€ тон като бивши€т басист на рок група „јхат“ - ƒенис –изов, който от години намери прехрана зад ќкеана. ћузикантът написа във фесйбук:

„Ѕог да прости ÷ветана ћанева. ƒъното!!!“

«а тези си думи той получи много негативни реакции, на които отговори в типични€ си стил: „“ова си е мо€та страница и ако не ви харесва, отидете на н€ко€ друга. ј ако ви харесва, каквато и да е чалга, без значение, каква и дори ако в не€ участва н€кой от ѕинк ‘лойд, ƒ**ј…“≈ го и вие, заедно с јзис и ÷ветана ћанева и който е измислил ц€лата тази гнусоти€, дори името му да се окаже √еорги “ошев“.

 ато резултат от поредната дискуси€, ко€то предизвика јзис песента му е гледана над половин милион пъти за по-малко от три дни, пише monitor.bg.

—. ѕетров

ќще за: опит  песен  јзис  схема ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.