Ќовините на югозападна Ѕългари€
“ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото) ƒомашен мехлем разрушава шиповете Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан
   –егистрац舫абравена парола

јнита ћейзер влиза във Д¬»ѕ ЅрадърУ с две ченгета! —тойността на хонорара е като този на ѕамела јндерсън


21 август 2018 09:15  2 коментара   5632 прочитајнита ћейзер безспорно ще бъде в центъра на вниманието в следващи€ сезон на „¬»ѕ Ѕрадър“ този септември, узна HotArena.

Ѕившата ћисис Ѕългари€ ще постави прецедент в световната истори€ на шоуто, като цъфне в  ъщата, съпроводена от двама униформени полицейски служители, писа „“аблоид“.

„енгетата ще бъдат специално зачислено към осъдената убийца и ще бд€т да не прекрачи границите на закона.

ƒоговорът вече е подписан, а хонорарът на миската е от пор€дъка на 100 000 лева.

ћейзер получи 4 и половина години затвор за трагични€ инцидент, в който уби мъжа си, но беше пусната под гаранци€ от 5 бона след 24 месеца престой зад решетките.

≈кипът на шоуто е депозирал специална молба до ћинистерство на правосъдието, с ко€то поема пълната отговорност за домашни€ арест на силиконката. ’онорарът й е най-близко до тези на ѕреслава и ѕамела јндерсън. ƒо момента за никого не е давана такава сума освен за тези три лица.

¬  ъщата и друг път са дефилирали осъдени престъпници. ¬арненски€т бизнесмен и политик ¬еселин ƒанов участваше в първите сезони на Ѕрадъра и полежа в пандиза за сводничество и наркоразпространение.

ѕреди 10 години пък циганинът —тефан  емалов – Ѕат —али смени престо€ пред камерите с този зад решетките заради подправ€не на документи.

ќще за: јнита ћейзер  сезон  служители ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

21 август 2018 15:25 | тамерланд
ќценка:
7
 (
7
 гласа)

јЅ≈ ≈… ’ќ–ј ¬»≈ ”ћ ¬ “»я  јѕј÷”Ќ» »ћј“≈ Ћ»


23 август 2018 08:29 | ¬ќЋ‘
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

—“ќ ’»Ћяƒ» Ћ≈¬ј «ј —»Ћ» ќЌ —јћќ ј ќ ’ќƒ» „»—“ќ √ќЋј «ј “–» ћ≈—≈÷ј »Ќј„≈ Ќ≈.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.