50-годишно мамче разкри тайната за вечна младост

25 август 2019 10:00   2 коментара   6388 прочита


Жителка на британския град Йорк твърди, че когато излезе със сина си на улицата, хората често решават, че тя е просто красивата му по-голяма сестра, пише The Sun.

50-годишната Шани Хейгън, която през 2019 г. зае трето място в конкурса за красота "Усмивка на Вселената", казва, че хората винаги се изненадват, когато разберат истинската й възраст.

И с усмивка споделя как веднъж с красотата си за малко не предизвикала катастрофа, защото млад шофьор се загледал в нея.

Хейгън подчертава, че никога не си е инжектирала ботокс или други препарати, с които да изпъне кожата си. Като един от минусите на "неувяхващата си младост" посочва факта, че хората не я приемат сериозно като родител.

"Сега това ме забавлява, но преди ме разстройваше страшно много. Нямах приятели, защото другите майки виждаха в мен т. нар. Лолита, която може да им открадне съпруга", признава британката.

Хейгън не крие, че младежкият вид й носи и други негативи. Непрекъснато трябва да показва документите си за самоличност, защото в бара, в киното, дори и в супермаркета често й ги искат.

А когато била бременна, постоянно се сблъсквала с укорителните погледи на минувачите, защото всички я взимали за тийнейджърка в интересно положение, въпреки че била на 32 години.

Шани твърди, че зад "вечната" й младост се крие една проста тайна.

Последния път, когато е имала връзка с мъж, е бил преди 17 години и в резултат на това увлечение се е появил синът й. И повече никога!

"Всичко е много просто - нямам връзка. В живота ми няма мъж, който да ме изнервя.

Затова нямам никакви бръчки и други признаци на стареене!", казва тя за всички онези, които се интересуват от тайната й за вечна младост.

Жената отбелязва, че бракът й се е разпаднал и заради обстоятелството, че непрекъснато привличала вниманието на мъжете.

"Външният ми вид не се е променил от 21-годишна възраст и хората ме възприемат на тази възраст", обяснява Хейгън.

Британката споделя, че бори бръчките с маска от мед преди лягане. Освен това яде много плодове и зеленчуци, пие много вода вода и всеки ден се наспива както трябва. /jenata.blitz.bg


Още за: жителка   град   улица   Още от: Любопитно

Принтирай статия
2 коментара
25 Август 2019 15:19 | кики
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

най важното е потна вода да не пие! и пари да има! другото си е хавая!


25 Август 2019 17:37 | микики
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Красотата е даденост, или я имаш, или я нямаш, останалото е добро поддържане на кожата, която също е даденост. Една хубава жена винаги си е хубава, особено ако добре се поддържа. А една грозотийка ако ще да обърне света за методи за разкрасяване, най-много да стане симпатична. Разправят че нямало грозни жени, но това изобщо не е вярно!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар