2016-Годината на Маймуната

21 декември 2015 11:33   6626 прочита


Според Китайския хороскоп 2016 година ще премине под знака на Червената Огнена Маймуна. Какво разказва зодиакът за родените под знака на Маймуната, какво е значението на елемента огън и на червения цвят. Ето какво да очакваме през 2016 – Годината на Маймуната.

На 8-ми февруари изпращаме Годината на Овцата и посрещаме Годината на Маймуната. Тя ще продължи до 27 януари 2017. Научете какво ни очаква през 2016-та - Годината на Маймуната

Маймуната като зодиакален знак

Маймуната е деветият знак от Китайския зодиак. Числото 9 се свързва с амбиция и активност. Хората, родени под знака на Маймуната, саинтелигентни и амбициозни. Обичат предизвикателствата и дават всичко от себе си, за да се справят отлично с всяка задача. Държат да са винаги първи във всичко, въпреки това не парадират с уменията си. Родените под знака на Маймуната са живи, гъвкави и се адаптират лесно. Верни партньори са, затова се радват на щастлив семеен живот.

Сред негативните качества на родените под знака на Маймуната саегоизъм и арогантност. Понякога са доста ревниви. Очакват всички около тях да дават 100% във всяко отношение, затова и понякога имат проблеми на работното място и с приятелите си.

В Китайския календар има и 5 елемента, които са пряко свързани с всяка зодия и се редуват - метал, вода, огън, дърво и земя. През 2016-та елементът е огън, а пряко свързан с него е червеният цвят. Затова, за да сме максимално точни,

2016-та е годината на Червената Огнена Маймуна.

Числата, които носят щастие на родените под знака на Маймуната са 1, 7 и 8. Цветовете, които носят късмет на родените под знака на Маймуната сабяло, синьо и златно.Хризантема е цветето на тази зодия.

Известни личности, родени под знака на маймуната

Чарлз Дикенс, Куба Гудинг-Джуниър, Леонардо да Винчи, Селин Дион, Том Ханкс, Уил Смит, Жизел Бюндхен, Кристина Агилера, Елизабет Тейлър, Холи Бери, Даниел Крейг

Какво да очакваме през 2016 - Годината на Маймуната

2016 ще е година на радости, на щастие и на много изненади. Очаква се да е изпълнена с позитивни събития. Годината е подходяща за големи семейни събирания.

Годината на Маймуната е подходяща за започване на нови начинания. Дори да излизат някакви препятствия, бързо ще ги преодолявате.

Годината на Маймуната е подходяща за започване на нов бизнес, но трябва да бъдете внимателни при избора на партньор.

Комбинацията между елемента Огън и знака на Маймуната води до многопромени във всички сфери на живота, накратко - очаквайте неочакваното. Непредвидимата Маймуна може да донесе позитивни и негативни промени във всички сфери на живота ви.

Успех ще имат само онези, които се потрудят за добрите резултати. Късметът има малка роля за събитията в Годината на Маймуната.

Годината на Маймуната ще бъде пълна с ангажименти в професионален и личен план, затова е възможно натрупване на стрес. За да се справите, трябва да намерите начин да елиминирате напрежението. Годината е подходяща за интензивна физическа активност - запишете се на танци, фитнес или някакъв спорт.

източник: rozali.bg


Още за: хороскоп   знак   маймуна   Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар