Ќовините на югозападна Ѕългари€
¬нимание родители: √ерманската полици€ разпространи апел с ужас€ващи снимки на дете, вид€но в детско... © —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина
   –егистрац舫абравена парола

100-годишен чревоугодник разкри тайната на дълголетието си


15 септември 2018 12:06  2 коментара   3899 прочита100-годишен британец разкри тайната на дълголетието си. Ћесли ’еймън от графство —ъмърсет твърди, че е достигнал преклонна възраст благодарение на това, че никога не се е лишавал от десерт, пише Somerset County Gazette. ќт 12-годишен той работи в семейната пекарна, основана от д€до му. ќще от дете бил гол€м любител на сладкото и никога не се лишавал от почерпка. ѕо време на ¬тората световна война му се наложило да зареже за малко семейни€ бизнес. Ќа фронта два пъти бил на косъм от смъртта.

„Ћесли има неверо€тен апетит. “ой не остав€ нищо в чини€та и никога не отказва десерт”, признават роднините му. —инът му “им добав€, Ћесли води активен начин на живот и продължава да работи в градината. „“ой €де повече от мен. Ќе знаем къде побира всичко това”, шегува се “им.

ёбил€рът продължава да живее в дома си, заобиколен от близките си. Ќай-любимите му десерти са €бълкови€ пай, бисквитите и шоколадовото брауни, пише Ѕлиц.

—. ѕетров

ќще за: британец  тайна  дълголетие ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

15 септември 2018 16:27 | iCO
ќценка:
6
 (
6
 гласа)

“ова тук н€ма как да стане тук си умираме на по 40 от инфаркт


15 септември 2018 20:23 | бат —тою
ќценка:
2
 (
4
 гласа)

Ќе ни позволиха да си изградим държава от ≈вропейски тип, нали все ни тегл€т към еврази€..
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.