Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики —нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап Ѕърза пица с €йца
   –егистрац舫абравена парола

10 знака, че сте изключително умни, дори да не ви личи


21 юни 2018 09:40   4144 прочита»стинските интелигентните хора не се бро€т на пръсти, те просто са по-скромни


ћоже би ви изглежда, че около вас има твърде много глупави хора. »стината обаче е, че по-ограничените са по-шумни и се стрем€т да привличат внимание. »стинските интелигентните хора не се бро€т на пръсти, те просто са по-скромни и не афишират знани€та или мнени€та си, пише Lifehack.

—айтът избро€ва 10 знака, който показват, че вие сте сред т€х, дори на пръв поглед да не изглежда така.

ѕо-продуктивни сте вечер. Ќе едно и две проучвани€ са доказали, че хората, които предпочитат да работ€т вечер, имат по-високо IQ. ѕо-мълчаливи сте. »нтелигентните хора се въздържат да се включват в разгорещени спорове, защото зна€т, че мнението на глупака не може да се промени. “е премисл€т думите си внимателно и казват точното нещо в точното време.

Ќе се криете от проблемите. ”мни€т човек знае какви стъпки да предприеме, за да излезе от непри€тна ситуаци€ и не се страхува от рисковете и предизвикателствата.

ѕри€телите ви са начетени и креативни. ќбкръжението ни е изключително важно, защото с времето промен€ и самите нас. јко общувате с интересни хора, то и вие сами€т сте или ставате такъв.

ѕерфекционист сте. »нтелигентността предполага търсене на развитие и подобрение във всеки аспект. ѕерфекционизмът може да се отнас€ както за работата, така и за външни€ вид или отношени€та в лични€ ви живот./trafficnews.bg/

ќще за: знаци  внимание  спорове ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.