Съпруг видя какво търси жена му в Google и се уплаши за живота си 

07 декември 2021 07:56   4235 прочита


 
 

 
В много семейства съпрузите използват един и същ компютър. Но понякога забравят да излязат от акаунтите си и да изтрият историята на посещенията на различни сайтове и търсенията в Google. И тогава те могат да попаднат в много деликатна позиция. Точно това се случва със семейство, живеещо в Холон. Там съпругът не само бил изненадан от това, което жена му търси в Google, но и започнал да се страхува за живота си. Подробностите станаха известни днес. 

Израелецът установил, че съпругата му упорито въвежда в Google фрази за търсене: „Как да направим магия на човек“ и „Как да сготвим храна, за да се разболее“, пише vesty. co. il. Мъжът се уплашил и се обърнал за съвет към адвоката си. Адвокатът отговорил въз основа на опита си, че жена му вероятно има връзка с друг мъж. 

Съпругът в началото не повярвал, но наел частен детектив. Той установил, че адвокатът е прав: съпругата има любовник и търсенията й в Google са свързани с желание да се отърве от съпруга си, без да се замесва в изтощителен процес на развод. 

Осъзнавайки, че търсенето на жена му в интернет крие тайна омраза към него, измаменият съпруг решава да се разведе. Адвокатът му помогнал да подаде молба за развод до равинския съд. Тези дни бракоразводното дело се разглежда както в семейния съд, така и в равинския съд. 

Превод: GlasNews 
 
 
 


 


 


Още за:  Съпруг     жена му   Google   живота си    Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар