Ќовините на югозападна Ѕългари€
—нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап  ƒомашен мехлем разрушава шиповете
   –егистрац舫абравена парола

¬нимание, пазете се! »змамници шетат из Ѕлагоевград! Ћъжат, че имате черна маги€! 90-годишна жена им приготви 5 800 лева, за да € развал€т!


19 юни 2018 11:57  4 коментара   20356 прочитаћъж обикал€ с верси€та: ƒетето ми умр€, н€мам пари да го докаран от болницата в —офи€, не ми стигат 20 лева..


»стински екшън се разигра вчера около 13 часа на улица "’ристо “атарчев" в Ѕлагоевград. –азплакана 90-годишна жена вдигна на крак полици€та. ∆ената разказала, че две непознати жени, едната от които с дете и съобщили страшни неща за бъдещето на децата и внуците и, тъй като имала направена "черна маги€ ". —лед повече от половин час "апокалиптични картини" те поискали от възрастната жена да развал€т маги€та срещу колосалната сума от 5 800 лева.

—ъседи се намесили и полицаите пристигнали на м€сто. ¬нимавайте, тези жени обикал€т Ѕлагоевград. ћам€т! —амо преди дни благоевградчани проплакаха от мъж на средна възраст, който звъни по апартаментите на хората и плаче като истински артист.

—хемата му ни е позната "ƒетето ми умр€, н€мам пари да си го докарам от болницата в —офи€, дайте 20 лева, не ми стигат". “олкова е сърцераздирателен, че хората се лъжат. ћиналата година със същи€ номер, този мъж бе подлудил и ƒупница. ƒа не говорим, че и телефонните терористи се активизират и стават все по-изобретателни. ѕредупредете възрастните си роднини за подобни измами.

¬ени »ванова

ќще за: ulica  vena  policiq ќще от:  рими

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


4 коментара

19 юни 2018 20:47 | »ван
ќценка:
8
 (
8
 гласа)

÷иганите си прав€т каквото си искат, а ние мълчим


20 юни 2018 12:37 | —ъщи€
ќценка:
9
 (
9
 гласа)

ѕодобен номер мургавите опитаха с майка ми преди година. «въннали на вратата и почнали с лакърдиите - децата, внуците, магии, да платиш како за развал€не, че лошо ти се пише... Ќе знаеха обаче, че съм вкъщи. ќще ме бол€т пръстите на краката от шутовете, с които им платих. јко попаднете на такива измамници, не се занимавайте с полици€. —амо кютек на такива гадове, които мам€м и тормоз€т възрастните хора.


22 юни 2018 09:18 | !!!
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

»змамниците са навс€къде - в правителство, съдебни органи, полици€... ј тези алото и подобни на т€х измамници работ€т с т€х, иначе ни биха се осмелили да вършат това. »мат гол€ма шапка, направиха си милиони, къщи, без никой да ги закача.


22 юни 2018 14:08 | кире
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

¬ерно е. е то€ дето се надува петрички фант, дет се праи на адвокат Ќикола попов он е най-големио измамник. кога ли ке гръмне то€ некадърник
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.