Ќовините на югозападна Ѕългари€
“рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище ƒомашен мехлем разрушава шиповете ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае
   –егистрац舫абравена парола

¬ Struma.com! ѕрекратиха делото срещу мъртви€ лихвар ¬. Ўал€вски, шофьорът му √. –азлсолков получи инфаркт вчера


17 април 2018 10:28  3 коментара   25267 прочита

√еорги –азсолков
√еорги –азсолков


√еорги –азсолков

»нфаркт покоси вчера шофьора на мъртви€ лихвар ¬енцислав Ўал€вски √еорги –азсолков, той е настанен в частната болница "ѕулс", това стана €сно да днешното съдебно заседание в ќкръжен съд Ѕлагоевград по делото за незаконна банкова дейност срещу ¬енцислав Ўал€вски и √еорги –азсолков, вид€ Struma.com.

ѕоради смъртта на Ўал€вски наказателното дело срещу него е прекратено, а заради влошеното здравословно състо€ние на –азсолков днешното заседание бе отложено. ѕрипомн€ме, че години наред срещу Ўал€вски и –азсолков се водиха дела за лихварство от 2005 до 2015 година, двамата извършвали банкови сделки без разрешение, с убийствена за клиентите им лихви, достигащи до 20 процента от сумата.

–азсолков, който остава единствени€ подсъдим, след смъртта на Ўал€вски, ще отговар€ пред съда за помагачество в дейността на боса си. “ой събирал дължимите лихви от различни кредитополучатели. ѕреди седмица ви съобщихме, че след смъртта на Ўал€вски неговите заложни къщи хлопнаха кепенци, €вно наследници на бизнеса засега н€ма.

–. јндонов

 ќще от:  рими
ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


3 коментара

17 април 2018 13:39 | Ћекар
ќценка:
6
 (
10
 гласа)

Ќищо му н€ма. ѕие кафе и пуши сега на терасата, а после ще зад€ва сестрите.  акъв инфаркт, а може би е инсулт?


17 април 2018 13:52 | ƒоброжелател
ќценка:
17
 (
19
 гласа)

ћол€ персоналът на болница "ѕулс" да не пречи на събирането им в отвъдното на този беличански и на грамадски€ такъв... Ѕъдете човечни и направете необходимото пак да са заедно


18 април 2018 02:38 | 5
ќценка:
0
 (
4
 гласа)

 акво хубаво дете беше то€ √ошко. «ащо така бе √ошко, не ти ли е съвестно да срамиш добрите си родители. ƒано да се осъзнаеш и да избереш прави€ път от сега нататък.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.