ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае ¬нимание родители: √ерманската полици€ разпространи апел с ужас€ващи снимки на дете, вид€но в детско... ќт чистачка до милионерка! ѕодробности около кървавото убийство на гръцки кардиолог: ≈то го полица€т...
   –егистрац舫абравена парола

¬ Struma.com! »мето на данъчни€ от ѕетрич, “ончо “омов изплува в мега корупционната афера със служители на Ќјѕ


17 април 2018 09:43  18 коментара   40114 прочита—ъпругата на “омов, ћари€, е шеф на главни€ инспекторат в ћ—. ƒвамата търгували с вли€ние твърд€т източници от ƒјЌ—


»мето на данъчен от ѕетрич изплува в разследването на корупци€ сред служители на Ќјѕ. ћега аферата дни наред е най-коментираната тема в страната. 11 арестувани данъчни, служители, които взимали "данък " спокойствие, вече са с повдигнати обвинени€. 8 от общо 20 задържани б€ха освободени.

¬чера агенци€ "ѕик" разкри в свое разследване и по информаци€ на свои източници, че всъщност атаката на ƒјЌ— е цел€ла да удари един от данъчните служители и това е “ончо “омов, който е от ѕетрич, установи Struma.com..

—поред разследването на "ѕик", “омов е събирал седмично от колегите си по 5 000 лева данък спокойствие, стъпвайки на съпружеските си отношени€ с шефа на главни€ инспекторат на ћинистерски съвет, ћари€ “омова, и обещавайки чадър от нейно име. “ъргови€ с вли€ние, наричат разследващите действи€та на семейство “омови.

”дарът на това разследване е насочено веро€тно срещу съпругата на “омов, но намесването му в мега скандала изуми петричани и колегите му в Ѕлагоевград, които го познават като изключително коректен и добър професионалист. Ќикой не допуска, че дългогодишни€т данъчен служител “омов може да направи такова нещо, тъй като пред колегите си, никога не е спекулирал с високи€ пост на съпругата си в ћ—.

"»зключително скромен човек, добър колега е “ончо “омов, не мога да пов€рвам, че е замесен в подобни схеми, все пак работа на службите е да провер€ват всеки сигнал, а доколко той е истински, ще установи проверката.", коментираха пред struma. com данъчни от Ѕлагоевград, които са работили с “ончо “омов.

ѕрипомн€ме, че аферата гръмна, след като в “ƒ на Ќјѕ - —офи€ б€ха арестувани 23-ма служители от ќперативен контрол, 12 от т€х б€ха освободени, а 11 останаха с обвинени€. ќтделът, уличен в корупци€, ще бъде закрит по предложение на изпълнителни€ директор на Ќјѕ, което пък провокира протестни действи€ от страна на данъчните служители.

ѕет€ »ванова

ќще за: корупци€  служители  Ќјѕ ќще от:  рими

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


18 коментара

17 април 2018 10:21 | »ли€
ќценка:
9
 (
9
 гласа)

ѕќ„¬ј»“≈ » ’ќ“≈Ћ»“≈ ¬ —јЌƒјЌ— »


17 април 2018 10:40 | ..............
ќценка:
13
 (
13
 гласа)

Ќе е “ончо, а е “омчо и да, главата си залагам, че е виновен за повдигнатите обвинени€. ѕознавам и него, и жена му.


17 април 2018 10:48 | «апознат
ќценка:
19
 (
19
 гласа)

ћного интересно как данъчен служител с близо 800-900лв заплата ще притежава кола Audi A6 за повече от 50000лв. (става въпрос за въпросни€ служител). ќстав€м отговорите на вас.


17 април 2018 10:57 | дончо
ќценка:
21
 (
21
 гласа)

 ога и да го окошар€т... все е късно. » така за всички данъчни дето смъкват кожата от данъци на работещите, а не събират от от големите риби като лукойл които не плащат данъци и още много други гадове полепнали по държавичката ни


17 април 2018 11:10 | anons
ќценка:
24
 (
24
 гласа)

ћного късно се сетиха да закриват щатове от Ќјѕ. “ам е осарник, тр€бва да играе гол€мата секира, но във всички звена. “ези данъчни имат връзки с по-низши служители и дел€т, взимат рушвети и те тра€т, прикриват ги. ¬земат големи заплати, премии, награди, стимули.... все не им стигат, “р€бва там да се ра боти на ротационен принцип, защото корупци€та ще е по-малка. 10 год. работа и вън. ћладите хора чакат, а не тези лелки и чичовци с големи шкембета да сто€т с памперси и не мърдат от столовете.


17 април 2018 11:11 | =======
ќценка:
4
 (
4
 гласа)

јлоо, модератора на —трума. ком, публикува два пъти чертичките ми, но не публиикува преди това смислен коментар... ѕредател такъв.


17 април 2018 11:30 | ¬аско
ќценка:
-2
 (
10
 гласа)

ƒо »ли€ поне в —андански има и магазини и парк а не като в петрчи дим в газо немате


17 април 2018 16:41 | фен на пирин
ќценка:
12
 (
14
 гласа)

“о€ разбойник ми е идвал на проверка с една бивша митничарка сега данъчна и директно ми търсиха пари, ако ли не ме плашеха с ревизи€ или по подробна проверка. ƒържанието на този беше много арогантно и безочливо, не се плашеше въобще от другите провер€ващи от други институции, които б€ха с т€х на проверката. ƒано си намери майстора.


17 април 2018 20:53 | “они
ќценка:
10
 (
10
 гласа)

ѕроверете въпросни€ “ќћ„ќ кой му даде право да скъса лепенките на затворени€ от неговите колеги цех или по точно,  ќ ќЎ ј–Ќ» '' за производство на мебели в циганската махала на фирма, Ѕ–я—“ "


17 април 2018 20:54 | ÷екото
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

‘ирма не отговар€ща на никакви изисквани€


17 април 2018 21:25 | ÷екото
ќценка:
4
 (
4
 гласа)

ћай става интересно ако не изтри€т коментарите


17 април 2018 21:28 | ÷екото
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

јз съм работила в тази фирма пълен нужник никакво качество за торба пари ама тъпите кефали казват - нали е по поръчка, двама човека фирма ви дерат кожата тъпаци


17 април 2018 23:49 | √еорги  иров
ќценка:
-4
 (
10
 гласа)

“ипично по ѕетрички .... злоба, завист и сплетни.  ато ви чета коментарите, гледам един не си е написал името, пък всички сте запознати.
Ќе познавам “ончо или “омчо, още по-малко жена му, но тези от вестника често пускат информаци€ с нев€рно съдържание.
∆урналистката може да си изпати ако това не е в€рно и тези хора не са арестувани в тази проверка на ƒјЌ—.


18 април 2018 10:58 | ј.√
ќценка:
-7
 (
9
 гласа)

пълни глупости “омчо е невинен това е постановка на управниците в момента


18 април 2018 15:48 | янчо —таноев
ќценка:
-3
 (
7
 гласа)

 ато ви чета коментарите разбирам, че петричани сте си били големи злобички.
ƒобре, че не съм от ѕетрич, въпреки, че е хубав град.


18 април 2018 17:07 | «апознат
ќценка:
3
 (
5
 гласа)

ƒо ј. √. - невинен знаеш ли кога. “омчо не си пиши сам че си невинен. ¬сички те познават какво злобно и алчно момченце с кожено €ке си


21 април 2018 10:44 | янчо —таноев
ќценка:
0
 (
2
 гласа)

..... мир€сали сте :D :D :D
 акто казваше баба ми, вс€ко чудо за три дни.


6 ноември 2018 10:19 | Ќи€
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

ѕознавам ги. ѕрекрасно скромно семейство. √розно е да се плюе по хора от написани доноси. ÷иганите се защитават, а ние българите сме злобни и завистливи.  акво като има скъпа кола, те и двамата са на големи заплати.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.